Претрага
Претрага
Close this search box.

MUP OBUSTAVIO POTRAGU terena u Banjskom Polju za Dankom (2)

Foto: Printscreen

Danka Ilić nestala je juče u 13.45 u Banjskom polju kada je njena majka otišla da da vodu starijem detetu

ripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, nakon 27 sati detaljne pretrage terena u potrazi za dvogodišnjom Dankom Ilić u prigradskom naselju Banjsko Polje i Brestovačkoj banji, obustavili su dalju pretragu s obzirom na to da svi dosadašnji rezultati ukazuju da se devojčica ne nalazi na ovom području površine od oko 10 kvadratnih kilometara.

Policija nastavlja intenzivan operativan rad u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti u vezi sa nestankom deteta, o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena.

Tokom proteklih 27 sati, u potrazi za Dankom Ilić, čiji je nestanak juče prijavljen, učestvovalo je više od 500 pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova – Žandarmerija, policija opšte nadležnosti, Uprava kriminalističke policije, Uprava za tehniku, Helikopterska jedinica, Sektor za vanredne situacije, Uprava saobraćajne policije, Policijska uprava u Boru, kao i Gorska služba spasavanja i članovi dobrovoljnog vatrogasnog društva.

Foto: Printscreen, MUP Srbije

Podsetimo, Danka Ilić nestala je juče u 13.45 u Banjskom polju kada je njena majka otišla da da vodu starijem detetu.

Na sebi imala ljubičaste pantalone i maslinasto zelenu jaknu, vezanu kosu.

Vest o njenom nestanku se brzo proširila društvenim mrežama, a osim vojske i policije u potragu za malom Dankom uključili su se i psi tragači, kao i građani Bora i okoline.

U Srbiji je prvi put aktiviran sistem Amber alert pod nazivom “Pronađi me”, a informacije o devojčici Danki biće poslate SMS-om svim građanima Srbije kako bi pomogli i alarmirali policiju u slučaju da imaju informacije u vezi sa nestalom dvogodišnjom devojčicom.

U Banjskom polju nalaze se i reporteri Telegrafa, koji su imali prilike da juče razgovaraju sa Dankinom majkom, ali i zabrinutim komšijama koji su se uključili u potragu.

Ko god ima neku informaciju može se javiti majci na broj 0652816041.

(Telegraf.rs)

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti