Претрага
Претрага
Close this search box.

Na godišnjicu masakra u Ribnikaru DEČAK-UBICA POSLAO JEZIVU PORUKU: “Pre godinu dana sam pucao…”, na njegov sledeći zahtev lekari su se SLEDILI

Foto: nsuzivo.rs

Na dan kada je Beograd nem jer je proslo tačno godinu dana od masakra dečaka-ubice koji je ugasio 10 života, on traźi da mu se dostavi pres kliping sa člancima koji su za proteklih godinu dana izlazili o njemu.

Iz Klinike za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu u Beogradu, gde se dečak nalazi od dana masakra tvrdi da je on jutros izgovorio šokantne rečenice.

– Doktorka ga je pitala da li zna koji je danas dan i šta se desilo. On je podigao glavu i pogledao je  u oči. Rekao je: “Pre godinu dana sam pucao”…– žena se sledila, a on je nastavio:

– Treba mi preskliping sa svim tekstovima o meni. Znam da ima raznih tekstova i da neki uopšte nisu tačni – rekao je maloletni zločinac.

U centru Beograda danas je dan posvećen najgorem dogadjaju u istoriji srpskog školstva, masovnom ubistvu u OŠ” Vladislav Ribnikar”. Program “Budjenje” počinje u 8.40 ispred ulaza škole na koji su pre tačno godinu dana ušli mališani na koje je školski drug zapucao u to vreme. Tada je počeo krvavi pir pomahnitalog deteta. 

Dečak-ubica je na licu mesta ubio osmoro ucenika starosti od 11 do 14 godina i čuvara skole. Kada je ušao u hol škole sa rancem u kojem je nosio umesto knjiga i olovaka, oceve pistolje i municiju, prvo je upucao čuvara , dve dežurne učenice i sedmakinju koja je izašla iz toaleta. U svom je odeljenju je zatim, prvo pucao u nastavnicu istorije koju je teško ranio. Zatim je ubio pet svojih vršnjaka i šestoro ranio. Jedna devojcica od  ranjenih je preminula posle 12 dana lavovske borbe za zivot.

Srbija Danas/Republika

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti