Претрага
Претрага
Close this search box.

NAJLUKSUZNIJI SPA CENTAR SA LEKOVITOM MAGNEZIJUMSKOM VODOM

Foto: Promo

Omiljeno mesto za odmor, smešteno u centar najatraktivnije turističke destinacije, Hotel Zlatibor, prepoznatljiv je po luksuznom Magnesium Wellness & Spa centru, koji se prostire na preko 4.000 kvadrata i u čijim se bazenima nalazi jedinstvena, lekovita magnezijumska voda.

Rezultati višegodišnjih analiza pokazali su da se radi o lekovitoj, alkalnoj, oligomineralnoj magnezijumskoj vodi, sa niskom koncentracijom natrijuma. Prof. dr Ana Vranješ sa Rudarsko-geološkog fakulteta u Beogradu, ističe da je ova voda jedinstvena ne samo kod nas, već i u svetu, a da je značaj magnezijuma u ljudskom organizmu veliki:

– Ove podzemne vode, bogate magnezijumom, su jedinstvenog hemijskog sastava i kao takve su jedinstvene u svetu. Magnezijum povoljno deluje na stanje organizma, tako što utiče na povećanje energije, sagorevanje masti i smanjenje depresivnih stanja. Takođe, usled alkalnih svojstava, prisustva bikarbonatnog jona i niskih koncentracija natrijuma, ova voda se preporučuje osobama koje imaju oboljenja kardiovaskularnog sistema, kao i tegobe izazvane problemima sa bubrezima, digestivnim traktom, ginekološke probleme, ili osobama kojima je konstatovan metabolički sindrom – zaključuje Vranješ.

Kod zdrave populacije, vode se mogu koristiti u neograničenim količinama, da li interno – pijenjem ili eksterno – kupanjem u njima i one dovode do poboljšanja generalnog stanja organizma. Pijenje ove vode preporučuje se nakon treninga ili boravka u sauni, a kupanje će poboljšati izgled vaše kože i učiniti da se osećate relaksirano.

Foto: Promo

Pored čak četiri bazena ispunjena magnezijumskom vodom, Magnesium Wellness & Spa centar svojim gostima pruža mogućnost uživanja u različitim vrstama sauna, spa apartmanu, VIP spa kutku, kao i u masažama i najluksuznijim tretmanima lica i tela.

Posetite Hotel Zlatibor i osetite revitalizujuću moć magnezijumske vode!

Foto: Promo

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti

Претрага