Претрага
Претрага
Close this search box.

NATO PILOTI IM HEROJI, URANIJUM JE LEKOVIT, A SRBIJA KRIVA ŠTO SU JE BOMBARDOVALI! Sramno izveštavanje Đilasovih i Šolakovih medija o NATO agresiji na SRJ! (VIDEO)

Foto: Privatna arhiva

Za Đilasove medije u Srbiji je poginulo samo “par stotina ljudi”, a uranijum sa kojim nas je gađao NATO, za njih je lekovit.

N1 i Danas, mediji pod patroatom Dragana Šolaka i Dragana Đilasa na sraman način su obležili 25 godina od početka NATO bombardovanja SRJ.

Najpre je Igor Božić, programski direktor N1 na Novoj S optužio Srbiju da je kriva za bombardovanje.

– Vi kada pogledate ko čini vlast u Srbiji trenutno, dakle, to su isti ljudi koji su pripadali strankama koje su svojom politikom dovele do toga šta se desilo. I 1999. i ranije – rekao je on.

Nato pilote su predstavljali kao heroje iako su bombardovali bolnice, škole i civile.

Tako je na N1 kao junak predstavljen pilot i objavljen razgovor sa njim, jer je navodno odbio da bombarduje dve crkve.

Za Đilasove medije u Srbiji je poginulo samo “par stotina ljudi”, a uranijum sa kojim nas je gađao NATO, za njih je lekovit. To se može zaključiti po tekstu objavljenom u Danasu pod naslovom “Koje su to najčešće laži i manipulacije u vezi sa NATO bombardovanjem!?”

Tako oni tvrde da je laž da uranijum nije otrovan i da se od njega ne umire, a tvrde i da je laž da je u bombardovanju SRJ ubijeno između 2500 i 5000 ljudi.

Da je Srbija kriva moglo se naslututi iz svakog objavljenog teksta u Danasu i na N1, pa je tako u “Danasu” objavljen i intervju sa Ninom Ahmetaj koja tvrdi da su Srbiji proterali polovinu albanskog stanovništva sa Kosova.

Na sve ovo, Kurtijevi sledbenici u Srbiji su izdali u sramno saopštenje, u kojem se traži da Srbija ćuti. Za pet godina će nam tražiti, kako je krenulo, da pričamo da nas nisu i bombardovali.

Republika.rs

Tagovi:

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
M
26.03.2024 09:00

A pišite malo o ovom “našem” gradskom proustaškom portalu,kako su oni obeležili početak Nato agresije serijom pogrdnih i posprdnih tekstova,o redovima za čvarke, cigarete i kafu, sve uvijeno u navodna svedočanstva i sećanja građana.

Gost
SNS Uzivo
26.03.2024 13:36
Odgovori  M

Super pa ti je ovaj prostacki portal po volji! 🙂

Last edited 18 Dana Ranije by SNS Uzivo
Gost
lola
26.03.2024 09:31

hajdemo malo o tome zasto i kako je doslo do bombardovanja!

Povezane vesti