Претрага
Претрага
Close this search box.

NOĆNI BAZAR PO PRVI PUT STIŽE U BAČ! Mali proizvođači, umetnici i kreativci okupiće se na novoj lokaciji, a NOVAC od depozita može ići u HUMANITARNE svrhe

Foto: NS Uživo/Ilustracija

Prvi Noćni bazar u Baču održaće se 15. juna na Gradskom trgu, a ova manifestacija će trajati od 16.00 do 22.00 časa.

Učešće na izlaganju je besplatno, a svi koji žele da se prijave mogu to da urade putem mejla prijava.nocnibazar@gmail.com. Kako navode iz organizacije, depozit za učesnike koji budu izlagali rukotvorine je 2500 dinara, dok je za hranu i piće 3000 dinara. Ono što je najinteresantnije ovog puta jeste što su organizatori najavili da ukoliko izlagači budu prisutni tokom celog događaja, novac koji su uplatili za rezervaciju mesta će im biti vraćen, a ukoliko se ne pojave, taj novac će otići u humanitarne svrhe.

Foto: NS Uživo/Ilustracija
Trgovi su od davnina bili mesto okupljanja, pa tako i ovog puta svi posetioci će imati priliku da na jednom mestu pronađu sve što im treba od rukotvorina, umetničkih dela, nakita, hrane, i pića. Novosadski noćni bazar poznat je po svojoj velikoj posećenosti, sa preko 2000 različitih izlagača svakog uz više od 300.000 ljudi koji su prošli ovom manifestacijom.
Ovaj događaj realizujemo uz podršku Regionalne razvojne agencije Bačka, Pokrajinskog sekretarijata za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu AP Vojvodine, kao i Opštine Bač.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti