Претрага
Претрага
Close this search box.

Novi udari na Sava Manojlovića! Petrušić zagrmela: Daj dokaze o Đilasu, demorališeš građane! (VIDEO)

Copyright Printscreen

Ja sam do juče smatrala da ću više postići ako izađem na izbore, međutim ja sada više ne znam šta se ovde dešava – rekla je ona

Sandra Petrušić iz opozicionog nedeljnika Radar udarila je na lidera pokreta “Kreni-Promeni” Savu Manojlovića, rekavši da treba da priloži dokaze o Draganu Đilasu i da demorališe građane.

– Kako vidite ove nove tenzije u opoziciji nastale kad je Savo Manojlović optužio Dragana Đilasa da stoji iza obaranja njegove liste na Vračaru – upitala je tajkunska novinarka.

Petrušić je na to odgovorila da Manojlović treba da priloži dokaze o Draganu Đilasu i da radi na tome da demorališe građane.

– Vidim ih najgore otkad smo saznali da se opozicija podelila, ovo je najružniji momenat i jako problematičan. Ja sam do juče smatrala da ću više postići ako izađem na izbore, međutim ja sada više ne znam šta se ovde dešava. Savo Manojlović optužuje Đilasa a ja ne vidim dokaz, ovo liči na rekla-kazala. Meni ova poruka više deluje kao dalje demoralisanje građana, nego kao poziv da treba da izađu na glasanje – izjavila je Petrušić.

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti