Претрага
Претрага
Close this search box.

OGLASIO SE DIREKTOR PIO FONDA U VEZI PENZIONERSKIH KARTICA: Tiče se popusta, evo o čemu je reč

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Proteklo je nešto više od godinu dana kako je u Fondu pokrenut projekat Penzionerska kartica nove generacije i šest meseci kako je kartica u primeni.

Direktor Fonda PIO Relja Ognjenović podsetio je da je proteklo nešto više od godinu dana kako je u Fondu pokrenut projekat Penzionerska kartica nove generacije i šest meseci kako je kartica u primeni, što je dovoljno vremena da se, na osnosu ostvarenih rezultata, daju ocene korisnosti i upotrebljivosti kartice.

Ognjenović je, ocenjujući rezultate projekta, naglasio da je primenom penzionerske kartice postignuto zadovoljstvo korisnika, koji su dobili mogućnost plaćanja roba i usluga uz popuste i dodatne pogodnosti, partnerskih firmi koje to obezbeđuju, jer im je pojačan promet, kao i Fonda PIO i države, koji su na ovaj način direktno obezbedili bolji standard i kvalitet života najstarije populacije.

– Naš osnovni motiv u vezi penzionerskih kartica bio je da omogućimo penzionerima da za novac kojim raspolažu dobiju više i u tome smo uspeli, uz svesrdnu podršku države i partnerskih firmi koje su pokazale visok nivo društvene odgovornosti i ponudile dodatne popuste za korisnike penzionerskih kartica.

Do sada nam se prijavilo preko 1,12 miliona korisnika koji su zainteresovani za dobijanje kartice, izrađeno je 98% kartica, a preko 80% je preuzeto i koristi se svakodnevno.

Partnerske firme s kojima smo potpisali sporazume o popustima, a kojih je do sada preko 860, čine praktično svi najznačajniji privredni subjekti koji posluju u celoj zemlji, ali i brojne firme i preduzetnici koji su značajni na lokalnom nivou.

Penzionerima je omogućeno da ostvare popuste na lekove i hranu, prehrambene proizvode i kućnu hemiju, ali i tehničku robu, prevozničke usluge, zdravstvene i laboratorijske usluge, usluge institucija kulture, sportske aktivnosti i sl. Rečju, ono što je penzionerima i najpotrebnije. Kada sve sagledamo i uzmemo u obzir mišljenje penzionera, kao i partnerskih firmi, možemo reći da je ovaj projekat opravdao svoju svrhu – zaključuje direktor Ognjenović.

Da podsetimo, prijava za penzionerske kartice je i dalje aktuelna, za sve one koji se do sada nisu prijavili, kao i za nove penzionere koji prvi put ulaze u pravo, na potpisivanju novih sporazuma kontinuirano se radi.

Aplikacija „Penzionerska kartica“ sa svim informacijama o firmama i popustima je dostupna besplatno na mobilnim uređajima.

Penzioneri koji su se prijavili, a nisu još preuzeli svoju karticu, niti su je dobili preko pošte u periodu kada je pošta dostavljala na kućnu adresu, mogu doći u najbližu filijalu, službu ili ispostavu i, uz ličnu kartu, preuzeti svoju karticu.

Espreso/Penzionisani.rs

Tagovi:

13 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Teodor
02.05.2024 13:50

Glupost od kartice!!! Bezvredne su, sluze samo za licnu oromociju direktora!!!

Gost
Milanka Grmuša
02.05.2024 14:04

A gde su naše kartice? Mnogi nisu ni dobili. Na sajtu piše da je predata. Ali nije….

Gost
Predrag
02.05.2024 14:05

Ima dva meseca kako sam aplicirao za karticu preko sajta fonda. Ni pisma ni razglednice. Da li to funkcioniše samo u vreme predizborne kampanje?

Gost
Ziskar
02.05.2024 15:09

Cista laz!Imam je deset meseci jos nijednom je nisam upotrebio

Gost
Nada
02.05.2024 15:42

Zahtjeve smo podjeli u Aprilia 2023.g. i nismo dobili kartice.

Gost
Милентије
02.05.2024 16:34

Ко кога овде пави лудим ,те картице не служе ничему ама баш ничему где год сам пито дали дају попуст сви су рекли НЕ а овај балави директор каже да су помогле грађанима а зашта су помогле . Ових лажи се наслушах и згади ми се, аман људи докле ће те да лажете и зашто . Позивам тог директора да идемо заједно па да ми он плаже где се ти попусти остварују . Да нагласим да ја ову власт подржавам али брате што је много много је.

Gost
Dp
02.05.2024 21:36

Nastavi…

Gost
Miroslav Vasic
02.05.2024 19:10

Kakva bre kartica cista prevara
Dokle mislite da cutimo dok nas
ove bitange prave budalama
sve prodase porusise upropastise
i tekce sa ovakvom vladim
u Bosni najniza penzija 285E
A kod nas 210E sramota
Ekonomski tigrovi (lesinari)
A vi pricate o kartici dok oni
kradu na sve strane tuga..

Gost
Симић Владисав
02.05.2024 19:45

Комплетан промашај и на штету пензионера који су финансирали штампање. Редовно сам ја потурао на касама и до данас никакав попуст нисам остварио.

Gost
Miroslav Vasic
02.05.2024 19:55

Ex

Gost
Fajto
02.05.2024 20:05

Cista laz,to je za oveuBG,za provinciju i seljake0

Gost
Снежана
03.05.2024 10:34

Будалаштина, хвалисање без основа.
Залуђивање пензионера. Мало парице, мало картице, па деци парице и ето сигурних гласача. А ко ће да врати све те кредите? Јадна Србијо изгубљена.

Gost
Ljilja
06.05.2024 12:19

Koliko kosta stampanje penz.kartica neko ce reci kap u moru a te pare su mogle ici na povecanje penzija pa.koliko toliko…….???

Povezane vesti