Претрага
Претрага
Close this search box.

OLGA MITROVIĆ NOVA V. D. DIREKTORA “RIBNIKARA”! Ima podršku kolektiva i roditelja, a ministarka je imenuje sutra

Foto: nsuzivo.rs/Arhiva

Profesorka Olga Mitrović koja vodi četvrti razred OŠ “Vladislav Ribnikar”, sutra će biti imenovana za novu v. d. direktorku ove osmoletke, u kojoj se 3. maja dogodio nezapamćeni masakr, nezvanično saznaje Kurir!

Mitrovićevu će sutra zavnično imenovati ministarka prosvete dr Slavica Đukić Dejanović.

Podsetimo, pre nešto više od deset dana Anđela Petrović v.d. direktorka OŠ “Vladislav Ribnikar” podnela je ostavku na tu funkciju. Petrovićevu, koja je inače radila u drugoj školi, je za v.d. direktora “Ribnikara” imenovalo ministarstvo početkom jula meseca.

– Očekuje se da nova direktorka škole bude imenovana sutra. Cela dokumentacija se danas završava – naveo je izvor Kurira.

Na čelu “Ribnikara” biće osoba iz kolektiva, što je i bila želja roditelja učenika koji pohađaju ovu školu.

Igor Đorđević predsednik Saveta roditelja OŠ “Vladislav Ribnikar” rekao je za Kurir da nova direktorka još uvek nije imenovana, ali da je to iz proceduralnih razloga.

– Mi očekujemo da to bude završeno ovih dana. To će biti osoba iz kolektiva, koju je podržalo nastavničko veće škole, tako da ona ima podršku i Saveta roditelja – naveo je Đorđević, ali nije želeo da govori o imenima dok odluka o tome ne bude zvanična.

Kurir.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti