Претрага
Претрага
Close this search box.

Oni žele Srbiju bez nasilja, a svaki dan TERORIŠU narod na ulicama i preko medija! Normalna Srbija mora stati na kraj nasilnicima i lažovima

U Srbiji se u ovom trenutku dešava tragikomična situacija čiji su režiseri političari i profesionalni aktivisti iz redova pro-Nato opozicije koji se na papiru i u svojim medijima deklarativno zalažu za borbu protiv nasilja.

Samo jedan u nizu loše režiranih filmova jeste provociranje građana Budisave od strane Janka Veselinovića, vlasnika kombi stranke pod nazivom Pokret za preokret. Na kursu koji su svi lideri pro-Nato opozicije očigledno prošli, kao jedan od osnovnih zadataka im je povereno stvaranje atmosfere u društvu koja Srbiju i Srpsku naprednu stranku treba da prikažu kao nasilnike.

Situacija u praksi je upravo suprotna. Terorisali su narod i državu iz vikenda u vikend kroz blokade puteva. Napadali su Skupštinu Srbije, kidisali su na Predsedništvo, nosili su vešala i motorne testere, pretili su ubistvima i plivanju u Dunavu i Savi, a sve u cilju da isprovociraju reakciju one većinske, normalne Srbije.

Reakcija normalne Srbije je ono što njih zapravo boli. Loše režirani filmovi su za njih dobili potpuno neočekivani rasplet. Predsednik Republike Srbije kao iskusni strateg nije naseo na provokacije, policija nije prebijala nasilnike preobučene u opozicionare kao što je to činila policija u Francuskoj ili Nemačkoj, a ono što je najbitnije, na provokacije nisu naseli ni građani Srbije.

“Opozicioni“ mediji svaki teror i nasilje od strane pro-Nato opozicije objašnjavaju kao borbu za slobodu, dok u isto vreme svako krivično delo koje se desi na tlu Srbije pokušavaju da predstave kao posledicu vlasti Srpske napredne stranke.

Podsetićemo samo na neke od kreatora “Zverinjaka“.

Dragan Đilas, lider SSP i glavni finansijer pro-Nato opozicije je fizički napadao sopstvenu ženu i tasta. Nisu bili pošteđeni ni pripadnici MUP-a kojima je pretio otkazom, kao ni studenti tokom protesta.

Dragan Bjelogrlić, glumac i režiser, a s vremena na vreme i opozicioni aktivista. Fizički je napao reditelja Dragana Gagu Antonijevića, koji je prilikom napada zadobio više udaraca u glavu.

Savo Manojlović, profesionalni aktivista. Na jednom od protesta na Gazeli fizički se sukobio sa nekoliko drugih aktivista.

Brajan Brković, profesionalni aktivista iz Novog Sada. Više puta je skrnavio srpsku zastavu, a takođe je učestvovao u međusobnim tučama na protestima u Novom Sadu, kada su ostali akteri bili i Miran Pogačar, Mladen Cvjetić i Radivoj Jovović.

Aleksandar Jovanović Sadam, bivši predsednik Skupštine grada Novog Sada je optužen tokom aprila meseca za nasilje u porodici. Sadama je za nasilje prijavila njegova supruga Jovana, ćerka čuvenog Đorđa Balaševića.

Milan Bošković, sportski novinar. Pravnosnažno je osuđen na uslovnu kaznu od pet meseci zatvora nakon što je pretukao suprugu.

Jovo Bakić, sociolog. Periodično preti građanima Srbije jurenjem po ulicama i bacanjem u Dunav i Savu.

Srđan Egić, bivši visoki funkcioner DS. Osumnjičen za silovanja i seksualne napade.

Pozivamo naše čitaoce da dopune spisak nasilnika i da se na ovaj način priključe pravoj borbi protiv nasilja.

 

Tagovi:

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
SNS Uzivo
13.11.2023 08:29

Puna podrska za opozicionare i aktiviste, pao je Milosevic koji je za ovog bio doktor nauka u belim rukavicama, pasce vala i ovaj, samo gledajte! 🙂

Last edited 3 Meseci Ranije by SNS Uzivo
Gost
Vidoje
13.11.2023 09:32
Odgovori  SNS Uzivo

Nije milosevic ‘pao’ nego je SRUSEN zapadnjackim novcem i drugosrbijanskim divljastvom, olosu jedan cinicni! Elem, vucko ne pravi iste greske ko taj sloba, kao prvo ne izvodi muriju na ulice kad vi orgijate nego pusta usijane tupane poput tebe da deru cipele po asvaltu dok se ne smore hahaha. E govno jedno ustasko. De su vam oni silni protesti i gotov je?? Hahahaha

Gost
Informator
13.11.2023 12:20

Da se ne lazemo, terorisu nas svi, samo ovi ne dozvoljavaju da se slike pojavljuju u vestima i novinama… Je*e nas ko stigne a normalnog kandidata nemamo. Svi kandidati pokusavaju silom da se dokazu, nekim pretnjama i protestima

Gost
Sta vas bole usi
13.11.2023 12:52

Kad ste vi postali deo Vuciceve masinerije Ns uzivo (vucic uzivo ) sramota sklonite ovo ns iz naziva da nam ne brukate grad

Povezane vesti