Претрага
Претрага
Close this search box.

Opoziciji dosadno da sluša o Kosovu i Metohiji: Dobacivali Vučeviću da ubrza i preskoči!

foto: Milos Tesic/ATAImages

Kada sam pričao detaljno o KiM jedan od takozvanih vođa opozicije mi je rekao da to preskočim i da je to dosadno – rekao je Vučević

U Skupštini Srbije u podne počela je posebna sednica na kojoj će se razmatrati izbor nove Vlade Srbije. Mandatar Miloš Vučević na sednici je izneo ekspoze. Obraćanje je trajalo duže od tri sata, a nakon ekspozea usledila je rasprava u Skupštini.

– Kao mandatar sam došao pred vas da vam predstavim program i sastav vlade, da o njemu razgovaramo, raspravljamo, a u ovim prvim izjavama nisam čuo želju uopšte da se razgovara ono šta sam predstavio – rekao je mandatar.

Vučević kaže da je shvatio da većina poslanika opozicije to nije ni slušala jer je bila van sale, odnosno stalno su izlazili i ulazili.

– Posebno je bilo problematično kada sam govorio o Kosovu i Metohiji. Dobacivali ste mi da to ubrzam i preskočim. Kada sam pričao detaljno o KiM jedan od takozvanih vođa opozicije mi je rekao da to preskočim i da je to dosadno – dodao je Vučević i rekao da će navesti ko je u pitanju kada bude odgovarao tom poslaniku.

24sedam.rs

Tagovi:

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
SNS Uzivo
01.05.2024 19:27

Dobro su i rekli, debil! 🙂

Last edited 24 Dana Ranije by SNS Uzivo
Gost
Nikola
02.05.2024 09:41

Zahvalite se SNSu sto nam je kosovo sve dalje.

Povezane vesti