Претрага
Претрага
Close this search box.

OTVARA SE NAJJEFTINIJI MODNI BREND NA 2,5 SATA OD BEOGRADA! Prostiraće se na 3.500m2, žene već “poludele”

Foto: Printscreen/YouTube/The Wall Street Journal

Modni gigant je najpoznatiji po jeftinoj odeći koju nudi u 15 zemalja.

Modni gigant Primark se otvara na samo par sati od Beograda. Primark će se otvoriti u Temišvaru 7. avgusta u 10 sati, i prostiraće se na 3.500m2. Biće prva prodavnica u zapadnom delu Rumunije i biće otvoreno preko 150 radnih mesta.

Maciej Podvojski, šef prodaje u Primark-u rekao je: “Sa zadovoljstvom najavljujemo da ćemo ovog leta dočekati naše prve kupce u Primark Temišvar. To je važna prekretnica u našim planovima širenja i dugo očekivano otvaranje za Rumuniju. Znamo da su naši klijenti u zapadnom regionu Rumunije putovali u inostranstvo da posete Primark prodavnice, tako da će im ovo otvaranje približiti Primark brend. Takođe se radujem rastu našeg Primark tima u Rumuniji”.

Primark je irski modni lanac sa prodajnim mestima širom Evrope i u Amerike. Prva prodavnica otvorena je 1969. u Dablinu. Međunarodni modni lanac najpoznatiji je po jeftinoj odeći koju nudi u 15 zemalja.

Svako ko uđe u prodavnice obično se nađe u neverovatno velikim prodajnim prostorima prepunim gomilama modnih komada i dodataka. Pored dečije, ženske i muške garderobe, lanac nudi i potrepštine za domaćinstvo i kozmetiku.

Koncept je često kritikovan jer izuzetno niske cene znače veoma niske plate za ljude koji kreiraju modu.

@zarko700 Otvara se PRIMARK na korak od Srbije 🎁🎁🎁 Temišvar – 7. avgusta od 10h. Na 3.500m2 #retail #primark #expansion #shopping #kupovina #Srbija #Rumunija ♬ original sound – Žarko

MONDO

Tagovi:

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Dule
09.07.2024 12:10

“Modni gigant Primark se otvara na samo par sati od Beograda.”

novinarsvo na nivou… sajt o novom sadu, niste u stanju ni da se odvojite beogradske sise, pičke naprednjačke

Gost
Realista
09.07.2024 17:36

Najjeftiniji ali ne i kod nas ….

Povezane vesti