Policija uhapsila R. S., koji je na saslušanju kod tužioca ispričao da je on svoju muškost deci pokazivao još od 2016. Osuđen je na godinu dana robije i izrečena mu mera zabrane prilaska žrtvama.

Pedofil R. S. (60) iz Grocke osuđen je samo na godinu dana zatvora jer je svoj polni organ čak dve godine pokazivao devojčicama koje su živele kod njega u komšiluku! Osim toga, on je maloletnoj B. Z. (10), koju je pre toga namamio da dođe kod njega u garažu, svoj penis stavljao u ruke.

U Drugom osnovnom tužilaštvu, koje je zaključilo sporazum o priznanju krivice sa R. S., kažu da je kazna mogla da bude i viša, ali da su se pojedine žrtve odselile, a da druge zbog straha nisu smele da svedoče, pa je i ovo uspeh jer je pedofil ekspresno sklonjen sa ulice.

Ceo slučaj je, kako saznaje Informer od izvora bliskog istrazi, otkriven kada je u avgustu ove godine devojčica K. T. rekla svojim roditeljima da joj je R. S. iz svog dvorišta pokazivao polni organ govoreći: “Dođi da vidiš šta ja imam, a ti nemaš.” Pedofil je odmah uhapšen, a na saslušanju je, pre nego što je objasnio kako je maloletnoj K. T. pokazao svoj penis, priznao da je još 2016. godine B. Z. (10) namamio da dođe kod njega kako bi igrali igru prstiju.

“Ušli su u garažu, a R. S. je rekao devojčici da se okrene i stavi ruke iza leđa. Zatim je rekao da će joj staviti prst u ruku, a da ona treba da pogodi koji je to prst. Međutim, R. S. joj je, kako je kasnije posvedočila i sama B. Z., u šaku stavio nešto veliko i mekano”, kaže izvor iz istrage i dodaje:

“R. S. je dete zatim pitao: ‘Da li možeš da pogodiš koji je to prst’, na šta je prestravljena devojčica rekla da je to ‘srednji’. Pedofil je u tom trenutku rekao da je pogrešila, a kada se B. Z. okrenula, videla je kako on zakopčava šlic od pantalona. Ona je istrčala iz garaže i nikom dve godine nije smela da kaže šta se dogodilo.”

Pedofil je zatim u tužilaštvu priznao da je od početka letnjeg raspusta 2018. godine polno uznemiravao tri devojčice, M. B., K. T. i K. A., starosti od devet do jedanaest godina.

“Ispričao je da je, dok su se M. B. i K. A. igrale ispred njegovog dvorišta, otkopčao šlic, izvadio penis i prekrio ga šeširom. Zatim ga je pomerao i devojčicama pokazivao svoj polni organ koji je ujedno i dodirivao, a onda ponovo prekrivao šeširom. Dok je to radio, on ih je pitao: ‘Da li hoćete grožđe'”, kaže Informerov sagovornik.

On dodaje da je te iste devojčice R. S. posle izvesnog vremena uspeo da namami u svoju garažu jer je navodno hteo da im pokaže jaja od ptičice.

“Pokazivao im je slike ptica i njihovih jaja. A onda je počeo da pokazuje i dodiruje svoj polni organ. Neposredno pred hapšenje, tačnije u avgustu, maloletna K. T. je prolazila pored njegove kuće, a on je ustao, otkopčao šlic i izvadio polni organ govoreći: ‘Dođi da vidiš šta ja imam, a ti nemaš'”, kaže naš izvor iz istrage i navodi da je bilo još slučajeva polnog uznemiravanja, ali to nije bilo moguće dokazati jer su se neka deca odselila, a druga iz straha nisu smela da svedoče.

Nakon hapšenja i saslušanja Drugo osnovno tužilaštvo u Beogradu je sklopilo sa R. S. sporazum o priznanju krivice, po kom je on osuđen na godinu dana zatvora i izrečena mu je mera zabrane prilaska žrtvama.

Izvor: Informer

5 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Jedna od
22/10/2018 12:38

Godinu dana? Zaista? Samo zato što ‘nista konkretno’ nije uradio nagradjen je sa samo godinu dana zatvora. Svaka čast.

Лидија
22/10/2018 16:07

Онда паметни посланици не изгласају Тијанин закон. Није крив монструм,држава нам је гора од ових монструма!!!

Nenad
22/10/2018 16:41

Dogodine, eto njega ponovo…ovih puta ogorčen.
Kastracija i slika u svim novinama

Sns down
22/10/2018 21:43

Kad nam drzavu vode pedofili i pederi,naravno da ce da se brane medjusobno! A to ste izabrali gradjani pametni,ne ide vama iz dupeta u glavu,nego iz dupeta pa opet u dupe,jer tako volite

Nikola
23/10/2018 09:26

sakrijete gospodina inicijalima. Dajte gospodinu nangogicu da može bar do garaže…