Petoro turskih državljana povređenо u udesu u Sićevačkoj klisuri

       

Petoro turskih državljana povređeno je jutros oko 5.30 časova u teškom udesu koji se dogodio na putu Niš – Pirot u Sićevačkoj klisuri kod ugostiteljskog objekta “Mali vikend”, javlja Blic.

Oni su se nalazili u automobilu marke ford galaksi austrijskih registarskih oznaka koji je udario u potporni zid kraj ugostiteljskog objekta nakon što je vozač izgubio kontrolu nad vozilom pod okolnostima koje se još uvek utvrđuju, prenosi Blic.

Hitna pomoć je intervenisala sa četiri vozila i prevezla povređene u Klinički centar u Nišu radi dalje dijagnostike i lečenja.

U Kliničkom centru u Nišu kažu da je primljeno šest osoba koje su trenutno na odeljenju reanimacije.

“Svi povređeni su svesni i komunikativni. U toku je dijagnostika i utvrđivanje stepena povreda”, kažu u KC Niš.

Prema prvim informacijama, vozač star između 40 i 50 godina teško je povređen i odmah nakon udesa bio je u stanju životne ugroženosti.

Njegova majka takođe ima teške povrede čiji će stepen biti utvrđen u Kliničkom centru u Nišu.

Mladić star tridesetak godina zadobio je povrede grudnog koša, a dve mlade devojčice povrede ekstremiteta i vrata. Šesta osoba koja je bila u vozilu, prema prvim informacijama nije povređena.

Budući da na licu mesta nema tragova kočenja, ne isključuje se mogućnost da se vozač uspavao u toku vožnje ili da mu je iznenada pozlilo pa je u punoj brzini udario u kameni zid. Od siline udara prednji deo vozila je potpuno smrskan a svuda okolo se mogu videti delovi automobila i stvari putnika.

Izvor: Tanjug/Blic

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments