Prvog dana Sabora trubača u Guči cene hrane i pića su za sada prihvatljive, pod uslovom da na ovom nivou ostanu i narednih dana.
Tako se praseće pečenje prodaje za 2.500, a jagnjeće 3.000 dinara po kilogramu. Pljeskavice su od 400, gurmanska je 550 plus 150 dinara za lepinju.
Dimljena vešalica se prodaje za 620 , bela za 550, a kobasica je 450 dinara.
Ko želi da se zasladi za palačinke treba da izdvoji od 250 do 300 dinara, a za osveženje pod šatrama se krigla piva naplaćuje 400, koliko su i sokovi ili časa vina, dok je porcija kiselog kupusa je 750 dinara.
espreso.ra/Kurir.rs/Denis Čeković
I vama su ove cene prihvatljive?!
Pa za pristojne ljude je pristojna cena.
Napredno nema sta. Cene pristojne da se vidi da smo ekonomski tigar u regionu
Sramota.Na svim manifestacijama i u turistickim centrima se javno organizuje pljacka gradjana Srbije.Drzava treba svakom da dozvoli da zaradi npr 100 posto a 500 posto,to je vec pljacka.Kako moze npr na Zlatiboru da kosta caj 450 din,da li je to normalno?
Pljačka i otimačina
Ово су преподневне цене док су поподневне много веће.Идуће године ће само бити кафеџије у Гучи.
Idite na “Zlatibor dva gutljaja kafe 550din” ali ste na Zlatiboru. Ovde bar imas pljeskavicu. Niste vi pozitivni bolje komsiji da crkve krava nego da ja imam 1000. Zato nam i jeste tako. Pozz