Претрага
Претрага
Close this search box.

POČELA KAMPANJA “VOZI ODMORAN”: Srpskim vozačima biće uručeno 50 UREĐAJA za elektronsku naplatu putarine – TAG, ovako možete dobiti svoj uređaj

Foto: Tanjug/Arhiva

Agencija za bezbednost saobraćaja, MUP-Uprava saobraćajne policije i JP „Putevi Srbije“, nastavljaju zajedničkiu akciju unutar kampanje „Vozi odmoran“, u cilju povećanja bezbednosti u saobraćaju, smanjenja broja i posledica saobraćajnih nezgoda.

JP „Putevi Srbije“, putem VMS portala odnosno izmenljive saobraćajne signalizacije na autoputu, obaveštava učesnike u saobraćaju o sloganu i poruci kampanje – „Vozi odmoran! Napravi pauzu na svaka 2 sata“, na srpskom i engleskom jeziku.

Radi što veće vidljivosti i skretanja pažnje učesnicima u saobraćaju, ove godine organizovana je nagradna igra na društvenim mrežama kampanje „Vozi odmoran”.

Tim povodom je v.d. direktora Zoran Drobnjak uručio 50 uređaja za elektronsku naplatu putarine – TAG, v.d. direktoru Agencije za bezbednost saobraćaja, Branku Stamatoviću, koji će biti poklonjeni srećnim dobitnicima, učesnicima nagradne igre.

– Svim učesnicima u nagradnoj igri pružiće se mogućnost da osvoje uređaj za elektronsku naplatu putarine – TAG koji omogućava najbrži prolazak kroz naplatne stanice, bez zaustavljanja i bez kontakta što značajno skraćuje vreme putovanja i predstavlja jeftiniji vid plaćanja putarine, a što je najvažnije srpskim TAG-om plaćate putarinu na autoputevima u Severnoj Makedoniji i Crnoj Gori bez zaustavljanja – napominju organizatori.

Nagradna igra će biti organizovana sledeće nedelje na društvenim mrežama, a sve u cilju unapređenja bezbednosti saobraćaja.

– Pratite profile JP „Putevi Srbije“ i ABS i učestvujte u nagradnoj igri, osvojite TAG i putujte brzo i bez zaustavljanja ceneći svoje vreme – ističu organizatori.

nsuzivo.rs

Tagovi:

6 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Bubuleja
09.07.2024 17:03

Da vozim odmoran, a između motela Nais i Mak. granice nigde kafane da pojedeš ćevap i popiješ kafu (Predejane ne računam – skreni, plati putatinu, motaj levo, motaj desno, pa još malo i onda isto to, ali unazad). Dakle dragi putari, sram da vas bude.

Gost
Slanobarac
10.07.2024 22:06
Odgovori  Bubuleja

Ajd što nema kafane ili restorana,ali što nema benzinske pumpe…morao sam da silazim u Leskovac da natočim

Gost
Gary
10.07.2024 21:53

Celih 50 tagova, pa ovo je premija! Putarina poskupela od 11-15% ali sta nas briga deli se 50 tagova na nekoliko miliona vozila u SRB

Gost
Pisko
13.07.2024 22:46
Odgovori  Gary

Od koga je mnogo je,za koga je bas puno je.

Gost
Vojkanivanovic19@.cmail.com
14.07.2024 17:18

Nisam te srece da dobijem al nema veze nek dobiju ini koji imaju veze

Gost
Bojan
14.07.2024 22:59

Ja ne razumem one koji nisu kupili uredjaj do sad, danas sam putovao za Cg, autoput i sozina radi top

Povezane vesti

Претрага