Претрага
Претрага
Close this search box.

Počinje letnja sezona dnevnog međunarodnog voza do Bara, po prvi put polasci iz Novog Sada!

Foto: Srbijavoz promo

Međunarodni dnevni voz na relaciji Beograd – Bar počinje da saobraća u petak, 14. juna 2024. godine, po letnjem redu vožnje. Od ove sezone dnevni polasci su po prvi put i iz Novog Sada i to novim savremenim švajcarskim vozom!

Jedan od najsavremenijih vozova u floti Srbijavoza, na dnevnoj liniji do Bara od ove godine saobraćaće po prvi put i na relaciji Novi Sad – Beograd – Bijelo Polje – Bar, sa polaskom iz Novog Sada svakog dana u 8.20 i iz Beograda sa stanice Beograd Centar u 9.31.

Ovo je treća relacija na kojoj će u saobraćaj biti pušteni novi i moderni švajcarski vozovi, koji nude visoke standarde udobnosti putovanja. U pitanju su klimatizovani vozovi, u kojima putnici tokom vožnje mogu koristiti besplatan internet.

Foto: Srbijavoz promo

Švajcarski voz saobraćaće do Bijelog Polja, gde će putnici nastaviti putovanje do Bara vozovima iz flote crnogorske železnice, što podrazumeva presedanje u Bijelom Polju.

Za to vreme, međunarodni večernji voz Zemun – Bar – Zemun u letnjoj sezoni funkcionisaće pod istim uslovima kao i do sada, bez presedanja – uz mogućnost kupovine mesta za kola za spavanje, kao i doplate za prevoz automobila. Večernji voz za Bar polazi iz stanice Zemun svakog dana u 20.05, a iz stanice Beograd Centar u 20.30 sati.
Pretprodaja karata za jedan od omiljenih vozova naših korisnika je počela, na svim blagajnama Srbijavoza.

nsuzivo.rs

Tagovi:

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Nenad
14.06.2024 14:45

Voz iz Novog Sada je kretao pre mnogo godina ,nema potrebe da obmanjujete narod da prvi put kreće!!!!! Jedostavno kažete nije saobraćao dugi niz godina !!!!!!!!

Gost
Miki
15.06.2024 00:27

Damo da u Bijelom polju ne bude čekanja po nekoliko sati

Gost
Nina
16.06.2024 16:32

Da da na svim blagajnama a u Beograd centru Vam fali osoblja!!!!Strasno

Gost
Smoljo
17.06.2024 17:10

Sve klase ste iskeli u gvožđe,uzeli pare i sad u OVOM šaljete ljude na putovanje u CG? Stvarno ste odvratni. Zna se kojim se kolima putuje za CG!

Povezane vesti

Претрага