Претрага
Претрага
Close this search box.

POMOZIMO ĐORĐU DA DOBIJE BITKU Milivojević nema vremena za čekanje i neophodno je u najkraćem roku prikupiti iznos potreban za nastavak lečenja

Foto: Screenshot

U januaru 2023. godine, Đorđe Milivojević (2003) je počeo da oseća bol u predelu desne ilijačne kosti nakon čega je otpočeto lečenje usled sumnje na Išijalgiju.

Uprkos terapijama bol nije prestajao zbog čega je odrađen MR pregled kičme, a zatim je učinjeno operativno lečenje kao i biopsija gde je dobijenim ph nalazom ustanovljeno prisustvo malignog sarkoma ilijačne kosti ( C41.4 Neoplasma malignum ossis pelvis, sacri et coccygis).

Konzilijarnom odlukom je rešeno da se lečenje započne primenom neoadjuventne HT po MAP protokolu. Đorđe je do sada prošao kroz četiri ciklusa hemoterapija koje nisu dovele do poboljšanja njegovog zdravstvenog stanja jer su uočene metastaze na plućima.

Dalji plan lečenja je nastavak agresivnih terapija na onkološkoj klinici u inostranstvu gde je u planu i operativno lečenje.

Đorđe nema vremena za čekanje i neophodno je da u najkraćem roku prikupi iznos potreban za nastavak lečenja, a to može uspeti samo zahvaljujući ljudima dobre volje koji će mu pomoći u vidu donacija.


Sredstva su potrebna za odlazak na operativno lečenje u inostranstvo, specijalističke preglede i konsultacije, imunoterapije, laboratorijske analize, lekove i suplemente, rehabilitacije, ortopedska pomagala, usluge prevoda medicinske dokumentacije, kao i za putne troškove i troškove smeštaja u toku lečenja.

Za Đorđev život! Budimo humani!

Pomozimo Đorđu!

Uplatom na dinarski račun:

160-6000001908166-06

Uplatom na devizni račun:

160-6000001909252-46

IBAN:

RS35160600000190925246

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti