Претрага
Претрага
Close this search box.

Ponošev udar na Manojlovića: Ili osnuj stranku – ili prestani da deliš lekcije!

Copyright Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages

Ponoš je ocenio da je “lako savetovati iz NVO sektora” kako to čini Manojlović, jer “oni odgovaraju samo svojim finansijerima”

U srpskoj bezidejnoj opoziciji otvoren je novi front nakon što je Zdravko Ponoš žestoko napao Sav Manojlovića.

Gostujući na tajkunskoj N1 televiziji, Ponoš je ocenio da je “lako savetovati iz NVO sektora” kako to čini Manojlović, jer “oni odgovaraju samo svojim finansijerima”.

– Ponekad ti ljudi koji dolaze iz aktivističkog i nevladinog sektora su skloni da daju savete političkim strankama šta treba da se radi. To ne bude dobro primljeno jer ako misliš da možeš bolje – osnuj stranku. Ali to onda podrazumeva i deo odgovornosti izlaska na izbore i merenja koliko si uspešan u tome. Kad to radiš iz nevladinog sektora, onda ne polažeš račune nikome osim izvoru finansiranja! – doslovce je rekao Ponoš.

Prethodno je na Manojlovića udarila Marinika Tepić koja ga je u intervjuu za tajkunski Danas čak optužila i za saradnju sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem na gašenju protesta protiv iskopavanja litijuma.

Tepićeva se žestoko uvredila i brecnula i na Manojlovićeve reči da je Dragan Đilas naterao Tepićevu da otpočne famozni štrajk glađu.

– Savo Manojlović koristi gotovo svaku priliku da nas napadne, Dragana (Đilasa) pod obavezno, na način i “argumentima” koje sam, moram priznati, čula samo od tih zekićki i radovanovića, Vučićevih tabloida i trbuhozboraca. Tvrdnja da je Dragan nas, njegove stranačke koleginice, naterao da štrajkujemo glađu da bi on imao mandat i imunitet, potpuno je uvredljiva za sve nas – rekla je tada Tepićeva.

informer/24sedam

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti