Foto: SkyscraperCity

Nakon svežeg jutra sa mogućom pojavom kratkotrajne magle po kotlinama i visoravnima, tokom dana će pretežno sunčano i toplo vreme donositi povoljne uslove za vožnju, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Iz AMSS apeluju na vozače da, ukoliko prolaze deonicama na kojima ima radova ili obustava zbog kojih je izmenjen režim saobraćaja, voze opreznije uz strogo poštovanje saobraćajne signalizacije zbog svoje, ali i bezbednosti putara.

Na više deonica radovi, izmenjen režim saobraćaja

Putevi Srbije saopštili su danas da se na više deonica obavljaju radovi, zbog čega je izmenjen režim saobraćaja.

Putevi Srbije navode i da se na obilaznici oko Beograda, od tunela Straževica do petlje “Orlovača”, saobraćaj odvija usporeno.

Na putu Nova Crnja – Srpska Crnja, u blizini raskrsnice Vojvode Stepe – put za Kikindu, od 7 do 16 časova obavljaju se radovi na mašinskom krpljenju udarnih rupa.

U zoni radova naizmenično propuštanje vozila, uz semaforsku signalizaciju.

Na obilaznici oko Beograda, petlja “Ostružnica” – petlja “Bubanj Potok” obavljaju se radovi na redovnom održavanju. Radovi se izvode u pokretu uz naizmenično propuštanje vozila.

Gradski deo auto-puta E-75, most Gazela – radovi na montaži ITS opreme 21.09. i 23.09.2020.g, od 23  do 4 časova, smer ka Novom Beogradu, 22.09. i 24.09.2020.g, od 23  do 4 časova, smer ka Nišu.

U toku izvođenja radova za saobraćaj će biti slobodna jedna saobraćajna traka.

Na putu Leskovac jug, veza sa državnim putem I A reda broj 1 – Leskovac, Bratmilovce, do 20. decembra obustavljen je saobraćaj zbog radova na pojačanom održavanju na delu puta od stare “Vlasotinačke petlje” do pružnog prelaza.

Na putu Neštin – Rakovac traju radovi na putnom objektu (propustu). Saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila na izvedenoj devijaciji.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 07.30 časova, na graničnim prelazima Šid i Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta, na graničnom prelazu Kelebija, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta, a na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 90 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

Izvor: Tanjug/RTV

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments