Претрага
Претрага
Close this search box.

Pravoslavne hramove neće pipnuti: Jovanov poručio Gruhonjiću – Srpske crkve niste ni gradili pa ih nećete ni pretvarati u pabove! (VIDEO)

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Milenko Jovanov poručio je danas da oni koji nisu gradili hramove Srpske pravoslavne crkve, neće smeti ni da ih diraju.

– I šta kaže Dinko? To naviklo da u svakoj situaciji izigrava žrtvu i umesto da se izvini srpskom narodu, reče da sam ga ja poredio sa ustaškim koljačem! E, neće to da prođe, nego ćemo da vidimo spektakl: Dinko protiv Dinka! Nego ne reče jesam li izmislio i da je rekao da bi pravoslavne crkve u Vojvodini trebalo pretvarati u pabove? I to je bila šala koju mi, glupi i zatucani pravoslavni Srbi ne razumemo, je li? E, neće ni Dinko, ni bilo ko drugi skrnaviti pravoslavne hramove! Neće, jer srpske crkve po Vojvodini nisu ni gradili – napisao je Jovanov na društvenoj mreći Iks.

– Ono što su sebi pravili neka pretvaraju u šta hoće, a hramove Srpske pravoslavne crkve neće ni pipnuti. Ni danas, ni bilo kada. I još nešto. Ne dva, nego 222 dana ću da govorim o ovom verbalnom prolivu koji su bljuvali iz usta po milom im Dubrovniku. Sram ih i stid bilo! – naveo je Jovanov.

24sedam.rs

Tagovi:

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Vukailo
22.03.2024 17:12

Izvinjenje niti očekujem niti bih ga prihvatio. Pritisak javnosti dok se đubre ne izbaci sa univerziteta jedina je nada za naše buduće naraštaje. Pa neka truje sa pozicija za koje ga plaćaju strani donatori. Ali da znamo da nas ustaše ne progone sa pozicija moći u našim institucijama.

Gost
SNS Uzivo
22.03.2024 20:50

Ja najvise volem telece glavu u škembetu! 🙂

Last edited 28 Dana Ranije by SNS Uzivo

Povezane vesti