Претрага
Претрага
Close this search box.

Predsednik Vučić: Kurti sanja da obuče uniformu i glumi na Balkanu malog Zelenskog, ja težim najrazvijenijoj Srbiji

Copyright L.L./ATAImages

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da su njegovi snovi uspešna i ekonomski napredna Srbija koja će biti ubedljivo najrazvijenija u ovom delu Evrope, ali da je veoma ponosan na našu vojnu industriju i da će nastaviti da naoružava Vojsku Srbije (VS) da bi bila odvraćajući faktor.

– Kao što se oni naoružavaju, odnosno naoružavaju ih od Turaka preko Nemaca do Amerikanaca mnogo više nego što ja volim, mnogo manje nego što bi on voleo. A te njegove besmislice o tome ko želi rat, on je jedini koji želi rat, pošto ceo život čezne da obuče uniformu i da glumi na Balkanu malog Zelenskog – rekao je Vučić na konferenciji za medije.

Dodao je mu se ta želja neće ostvariti, pošto tzv. Kosovo nikakve veze nema sa suverenom teritorijom i nezavisnom teritorijom, a Ukrajina je ipak međunarodno priznata teritorija.

– Tako da on može da čezne za ratovima. Naši snovi su različiti, njegovi snovi su ratovanje, a moji snovi su uspešna, ekonomski napredna Srbija, Srbija koja će biti ubedljivo najrazvijenija u ovom delu Evrope i toliko su nam snovi različiti da ne možemo da se sporazumemo – poručio je Vučić.

Dodao je da će Srbija kupovati sve što je potrebno da bi bila odvraćajući faktor u odnosu na tako agresivne tipove kao što je Aljbin Kurti.

– I nastavićemo sa tim. Dobro nam ide. Mi najbolje pravimo i najbolje kupujemo. Mi smo ponosni na našu vojnu industriju i niko neće nikada moći da nam zabrani da razvijamo našu vojnu industriju i da unapređujemo našu vojsku. Ali sve to radimo samo da bismo odvratili ovakve tipove kao što je Albin Kurti i njemu slični – zaključio je Vučić.

24sedam

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti

Претрага