Претрага
Претрага
Close this search box.

PREDSEDNIK VUČIĆ UGOSTIO ZLATNE BOKSERE Da se zahvalim za veliku radost koju ste doneli našoj zemlji! Za koji dan i pare na računu

Foto: Video plus

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas delegaciju Bokserskog saveza Srbije i članove stručnog štaba i bokserske reprezentacije.

– Da vam se zahvalim za veliku radost koju ste doneli našoj zemlji, našem narodu, ekipno ste osvojili drugo mesto, odmah posle Ruske Federacije, a najviše što ste decu vratili u sale, što su nam sale pune… – rekao je predsednik Srbije obraćajući se našim sportistima, osvajačima medalja na nedavno završenom Evropskom prvenstvu u Beogradu.

– Verujem da ćete nas još mnogo puta obradovati – dodao je on naglasivši da će ih za koji dan sačekati i pare na računu od države a koje su namenjene osvajačima medalja.

– 17 medalja dame i muškarci 9, žene su nam uvek uspešnije… Zasad imamo 3 predstavnika na OI u Parizu iz Srbije… Beskrajno sam vam zahvalan – rekao je Vučić dodavši da će iza Bloka 45, u blokovima 71 i 72 biti izgrađen veliki Bokserski centar.

Poklon za predsednika od srpskih boksera

Reč je o sportistima koji su osvojili medalje na nedavno održanom Evropskom prvenstvu u Beogradu.

Sjajan uspeh naših boksera zaslađen je i tortom

kurir.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti