Претрага
Претрага
Close this search box.

Prevrtljivi Ćuta ne zna gde udara: Do juče krivio Đilasa za mini hidroeletkrane, sada krivicu prebacuje na Vučića (VIDEO)

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Da je prevrtljivost jedna od osnovnih karakteristika NATO opozicije danas nas je uverio i Aleksandar Jovanović Ćuta.

Najnovijim primerom napada na predsednika Srbije Aleksandra Vučića još jednom je dokazao da opozicija u Srbiji nema nikakvu politiku da ponudi građanima već znaju samo da se bave lažima i manipulacijama.

Ćuta je, kada je ušao u politiku, a pre nego što je upoznao lidera liste “Nasiljem protiv Srbije” Dragana Đilasa, napadao bivšu vlast u Srbiji za gradnju mini hidroelektrana.

Ko je dozvolio gradnju mini hidroelektrana? Pa, bivša vlast! Ko je gurnuo Vlasinu u cevi? Pa, bivša vlast! Zna se ko je bio na vlasti 2009. i ko je gurnuo reke u cevi! – govorio je Ćuta.

Ubrzo potom, ulazi u politiku, upoznaje tajkuna Dragana Đilasa i odmah menja ploču, kao što je uradila i većina opozicionih političara.

Odmah počinje sa glavnom politikom NATO opozicije – napad na predsednika Srbije.

Vučić zaluđuje narod malim modularnim nuklearnim elektranama… Prvo da oslobodiš reke koje si gurnuo u cevi! – govori on sada.

Dakle, jasan je pokušaj opozicije da manipuliše narodom, pošto nikakvu politiku ne mogu da im ponude, pa se bave prevarama kako bi se ponovo dočepali vlasti.

24sedam.rs

Tagovi:

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
SNS Uzivo
27.03.2024 10:26

Vazno da vasi novinari slepci znaju gde udaraju, pazi naslov za novine, gde udara, debili… 🙂

Last edited 17 Dana Ranije by SNS Uzivo

Povezane vesti