Претрага
Претрага
Close this search box.

PRILIKA ZA ISKUSTVO! Prijava mladih za stručnu praksu u državnim institucijama do 15. aprila

Foto: Pexels

Ministarstvo za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog Vlade Srbije i Misija OEBS u Srbiji pozvali su mlade da se do 15. aprila jave na konkurs za program stručne prakse za 2024/25. godinu koji će im omogućiti da u državnim institucijama rade 10 meseci, sa početkom u maju ove godine.

Konkurs se, kako se navodi u saopštenju Ministarstva za ljudska i manjinska prava, odnosi na sve koji su nedavno diplomirali na univerzitetu, a zainteresovani su za funkcionisanje državne uprave i imaju prebivalište u Bujanovcu, Medveđi, Novom Pazaru, Novoj Varoši, Preševu, Priboju, Prijepolju, Raški, Sjenici i Tutinu.

U prethodnom periodu u programu su učestvovali Ministarstvo za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog, Koordinaciono telo za Preševo, Bujanovac i Medveđu, Skupština Srbije, Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave, Agencija za sprečavanje korupcije, Kancelarija za javne nabavke i Poverenik za zaštitu ravnopravnosti a od ove godine učestvovaće i Ministarstvo za evropske integracije, Ministarstvo turizma i omladine, kao i Nacionalna akademija za javnu upravu.

Učesnici Programa biće uključeni u svakodnevni rad institucija, uz podršku mentora tokom obavljanja prakse.

Tanjug

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti