Претрага
Претрага
Close this search box.

Program opozicije u jednoj izjavi Sava Manojlovića: Delili smo i kondome sa duhovitom porukom (VIDEO)

Foto: Milos Tesic/ATAImages

Ova izjava potpuno razotkriva da nikakav program nemaju da ponude biračima, već im dele – kondome

Pošto program da ponude nemaju, osim lažnih optužbi o navodno pokradenim izborima i uvreda i pretnji na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića, kako bi spasili šta se spasiti može nakon debakla na decembarskim izborima, opozicija se i za slamku hvata. Tačnije za kondom.

Naime, lažni ekolog Savo Manojlović koji se udružio sa delom opozicije koja izlazi na izbore, dok između njega i Dragana Đilasa pljušte uvrede i optužbe, dao je gostujući na tajkunskoj N1 izjavu koja potpuno razotkriva da nikakav program nemaju da ponude biračima, već im dele – kondome.

I zamišljaju da će na taj način zavladati Beogradom, ali i drugim gradovima širom Srbije gde se održavaju lokalni izbori.

I tako, govoreći o decembarskim izborima, na kojima je opozicija doživela debakl koji je kasnije htela opravda navodno i nikad dokazanom izbornom krađom, Manojlović je naglasio da je pokret “Kreni-promeni” na čijem je čelu, učinio sve da pomogne i doprinese pobedi opozicije, pa je naveo da su građanima delili i kondome.

Kako prenosi Iks profil “Detektor laži”, “novo, mlado lice srpske politike”, kako su nazivali Savu Manojlovića, brzo je doživelo totalni krah i potonuće na ovim izborima a to sve češće govore i opozicioni analitičari koji počinju da sumnjaju u njegovu opozicionu pravovernost! Danas je pokazao i to koliko je ozbiljan kao kandidat koji želi da vodi srpsku prestonicu – Beograd:

– Mi smo u decembru podržavali sve ljude koji su izašli na izbore, pozivali da se glasa za njih, nudili pomoć, delili smo kondome sa duhovitom porukom ‘posle glasanja nema kajanja’! – navodi se u opisu videa.

Manojlović je optužio Đilasa da mu je preko CRTE srušio listu na Vračaru, a cela priča dobiće epilog na sudu.

24sedam.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti