Претрага
Претрага
Close this search box.

Prototip fejk kandidata: Đilasov Vladimir Obradović dokazani lažov, uzimao pare od rusofila, a sad težak zapadnjak (VIDEO)

Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Neistine s kojima je ušao u kampanju protok vremena neće razvejati. Naprotiv, iz dana u dan saznavaćemo nove i nove detalje o pravoj ličnosti ovog čoveka kojeg “Srbija protiv nasilja” pokušava da nam poturi kao uzornog

Srbi kažu: “Što se grbo rodi, vreme ne ispravi!”, ali kad se otkrilo da je Vladimir Obradović, opozicioni kandidat za gradonačelnika Beograda, fejk u svakom pogledu, niko nije hteo da ih sluša.

Obradović je biračima predstavljen kao nestranačka ličnost, a dvadeset godina je bio član Koštuničine DSS. Na pitanje zašto je ušao u politiku, rekao je:

– Nisam mogao više da sedim i gledam kako Srbija nezaustavljivom brzinom ide nizbrdo. Ka ambisu – a prećutao je da nije sedeo, nego je aktivno kreirao tu politiku “koja vodi u ambis” – bio je godinama savetnik ministra Nenada Popovića.

I kao šlag na torti – i kad ga je Dragan Đilas predložio za kandidata opozicije, Obradović je bio na platnom spisku Vlade Srbije – radio je za Nacionalnu akademiju za javnu upravu i od januara do novembra uzeo 379.478 dinara za pomoć reformama koje sprovodi kabinet Ane Brnabić… 

Umesto da ga, kao u onom vicu, bace i naprave novog, Đilas i društvo napravili su se Englezi. Na kritike su uzvraćali pitanjem kako to da Obradović sada smeta Vladi, a bio im je dobar dok je radio kod njih? To je, valjda, trebalo da bude vic kojim se zamenjuju teze, jer je Obradović, koji je ponuđen za prvog čoveka prestonice, kritikovan zbog lažne biografije i zbog dvoličnosti – kritikovao je politiku u kojoj je aktivno učestvovao. Oni koji su smatrali da je Obradović najjači kandidat u Beogradu, gde su, tvrde, najbliži pobedi, napravili su se Englezi.

BLAMIRA I SEBE I SVOJE ŠEFOVE

Ali Englezi kažu:

– Kad uđeš u pogrešan voz, sve su stanice pogrešne!

Vladimir Obradović nastavlja da blamira i sebe i one koji su ga izabrali. Na direktno pitanje voditeljke emisije “Utisak nedelje” “da li je bio savetnik bivšeg ministra Nenada Popovića u okviru Vlade”, on je odgovorio:

– Ne! Savetnik za upravljanje projektima u oblasti inovacija i tehnologije, dakle tako se zvala ekspertska pozicija. To nije sistematizovano radno mesto savetnik ministra, ako je to bilo vaše pitanje…

To jeste bilo pitanje, ali ovo nije bio tačan odgovor.

I POTPIS I PEČAT

Prekjuče je objavljen faksimil dokumenta s potpisom ministra Nenada Popovića i pečatom Vlade, u kojem piše “Prof. dr Vladimir Obradović, savetnik ministra”.

Ono što se u toj emisiji još desilo živi je primer prolaska voza kroz pogrešne stanice.

Voditeljka ga pita:

– Niste primali platu kao savetnik?

Obradović odgovara:

– Ne. To je bila ekspertska pozicija… – i opet laže.

Postoji papir, postoji pečat, sve piše crno na belom: “savetnik ministra”!

Svakako ćemo se još naslušati laži od ovog čoveka koji bi da vodi dvomilionski grad. Jer, rekosmo, što se grbo rodi… Neistine s kojima je ušao u kampanju protok vremena neće razvejati. Naprotiv, iz dana u dan saznavaćemo nove i nove detalje o pravoj ličnosti ovog čoveka kojeg “Srbija protiv nasilja” pokušava da nam poturi kao uzornog.

Zašto su izabrali fejk kandidata, zašto su ušli u pogrešan voz, zašto ga nisu bacili i napravili novog… Dragan Đilas i političari koji su se stavili pod njegovu komandu za svoje birače sigurno imaju desetinu objašnjenja.

Ali samo je jedno tačno: nisu, u svojim redovima, imali boljeg!

24sedam.rs

Tagovi:

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
SNS Uzivo
29.11.2023 16:52

Meni i ne izgleda uopste fejk, sta vise krajnje je stvaran, kao ste je stvarno da ce oduvati vaseg Gangulu iz Nambije, u Beogradu naravno… 🙂

Last edited 3 Meseci Ranije by SNS Uzivo
Gost
Sima
29.11.2023 19:35

DJILAS, DJILAS… 600 000 000. DJILAS…

Gost
Jasmin
29.11.2023 19:59

Ja glasam za Anu Brnabić na čelu SNS.
LGBT mora biti na vlasti da nam usvoje zakon o istopolnom braku!

Povezane vesti