Претрага
Претрага
Close this search box.

RADOVI U OPŠTINI LAZAREVAC U PUNOM JEKU! Stević obišao izgradnju nove predškolske ustanove u Stepojevcu, pa objavio sjajne vesti (VIDEO)

Foto: press centar lazarevac, Instagram.com//stevic.bojan

Bojan Stević, predsednik GO Lazarevac, obišao je danas radove na izgradnji predškolske ustanove u MZ Stepojevac.

– Izgradnjom ovog objekta biće omogućen boravak za 120 mališana. Opština Lazarevac će u saradnji sa Gradom Beogradom i Sekretarijatom za obrazovanje i dečju zaštitu do kraja 2024. započeti izgradnju još jednog objekta predškolske ustanove, u samo centru Lazarevca za boravak 160 mališana – najavio je Stević na svom Instagram nalogu.

Izgradnja ovog objekta je samo još jedan dokaz da su radovi u ovoj beogradskoj opštini u punom jeku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bojan Stevic (@stevic.bojan)

Podsetimo, u Lazarevcu je, uz podršku Grada Beograda, završena rekonstrukcija pet Osnovnih škola. Neke od njih, poput najstarije u ovoj opštini, OŠ ”Vojislav Voka Savić” zasijale su u novom ruhu posle šest decenija.

– Opština Lazarevac je uložila mnogo novca u obrazovanje, uz podršku Grada Beograda i Sekretarijata za obrazovanje i dečju zaštitu kako bi naša deca imala bolje i kvalitetnije uslove za svoje obrazovanje! Nastavićemo sa ulaganjem u obrazovne ustanove na teritoriji naše – izjavio je ranije Stević.

Osim za škole Grad Beograd je za godinu i po dana izdvojio značajna sredstva za kapitalne investicije u ovoj opštini.

U u Mesnoj zajednici Dudovica asfaltirana je Medvednička ulica, poznatija kao put ka Lipovici, u dužini od 880 metara. U prethodnom periodu u ovoj mesnoj zajednici asfaltiran je i deo Begejske ulice i put za groblje.

U prethodne četiri godine Opština Lazarevac je uz pomoć Grada Beograda na celokupnoj teritoriji izgradila veliki broj parkića za najmlađe, ali i uredila, izgradila i postavila veliki broj otvorenih terena sa multifunkcionalnom podlogom za odvijanje fizičke nastave kao i rekreativnih aktivnosti.

Pink.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti