Meštani Malče u stalnom su strahu i posle 10 meseci nakon što je iz zatvora, posle izdržane (skraćene) kazne, pušten Ninoslav Jovanović (45), osuđivan zbog toga što je šišao i silovao devojčice, zbog čega je dobio nadimak “malčanski berberin”, piše Blic.

Foto: privatna arhiva

“Ćao, tako ih sve treba šišati”. Ove reči u komentaru na jednoj Fejsbuk stranici za otkup ženske kose možda i ne deluju strašno ako se ne zna da ih je napisao Ninoslav Jovanović, koji je osuđen jer je šišao i silovao devojčice, prenosi Blic.

Jovanović, koji živi u Malči kod Niša, zbog svojih izopačenih postupaka dobio je nadimak “Malčanski berberin”. Iz zatvora je izašao u januaru posle izdržanih 12 godina robije, jer je jednu devojčicu (12) iz Niša silovao, a drugu iz Gornje Vrežine pokušao da siluje, prethodno im ošišavši kosu.

Foto: privatna arhiva

Super, samo šišajte. Pozdrav”, napisao je on.

Ispod ovog utiska, dodao je i komentar: “Imam dosta prijateljica koje bi sekle, a ne znaju”. Vrhunac je komentar video snimka kojim Jovanović kao da opisuje svoju filozofiju odnosa sa ženama: “Ćao, tako ih sve treba šišati”.

Jovanović je napastvovanje dve devojčice u 2005. počinio dok se nalazio na uslovnoj slobodi, nakon 9,5 godina provedenih u zatvoru zbog prevara i silovanja. Veštaci su na poslednjem suđenju utvrdili da nije duševno oboleo, ali da ima psihopatsku strukturu ličnosti te da je velika verovatnoća da će delo ponoviti.

Činjenica da je na slobodi zabrinula je 30 roditelja koji su se obratili Igoru Juriću, osnivaču Fondacije Tijana Jurić, ukazujući da Jovanović ima Fejsbuk profil sa 3.200 prijatelja i da tako može da nađe novu žrtvu. A da na Fejsbuku ne miruje pokazuju i poruke koje je ostavio u utiscima na stranici za otkup kose, a koje bi mogle da imaju i prikriveno značenje, prenosi Blic.

Izvor: Blic

2 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Razuman covek
12/10/2018 17:47

Razumem ovaj komentar gosn. Jurica ali proveravanje ko je koliko duzan za struju I ko je silovatelj nije bas isto, mada I dalje mislim da trebaju biti obavestene komsije i da treba za ovakvo sumljivo ponasanje da bude pod nekom prismotrom makar ona GPS nozda ogrlica da se zna gde kao i da posmatraju sta kome salje na internetu.

Sekac banana
14/10/2018 01:31
Reply to  Razuman covek

Ninoslave, jel si to ti?