SKANDALOZNI TVITOVI bivšeg predsednika Demokratske stranke Bojana Pajtića – ne dozvoljava porodici nastradalog dečaka da tuguje u miru

foto: Kurir.rs

Nedostatak morala, empatije i zdravog rasuđivanja kod bivšeg predsenika DS Bojana Pajtića postaje sve izraženije. Da bi izazvao pažnju na društvenim mrežama on optužuje roditelje koji su izgubili dete da im se preti, a da su oni, uprkos najgoroj sudbini, odlučili da se nagode.

Šta se zapravo desilo? Roditelji nastradalog dečaka su pre dva dana, pisanim putem, zamolili javnost da ne zloupotrebljava njihovu bol, nesreću i gubitak i da ih ostave „na miru“. Uz tekst je bila priložena i slika na kojoj su oni i predsednik opštine Bačka Palanka. S obzirom na to da se delu opozicije ne dopada da ne može da „eksplatiše“ tuđu nesreću mora biti, kako Pajtić kaže, da se roditeljima preti, a da su oni, takvi kakvi su, prihvatili pretnje.

Kako neko, ko je i sam roditelj, može i da pomisli ovako nesto?

Može. A zašto? Zato što ga ne pogađa sudbina roditelja. Ne pogađaju ga suze sestre poginulog dečaka. Njega jedino pogađa broj lajkova i deljenja na društvenim mrežama, i ako može, sutra da gostuje na dva medija koja zajedno sa njim, i njima sličnima, eksplatišu stradanja.

A šta je istina. Predsednik opštine je tog dana kada je dete stradalo, bio u kući nesrećne porodice. Tokom nedelje je imao nekoliko susreta sa porodicom, razgovarao je, saosećao, delio tugu, i nije to objavljivao na društvenim mrežama, jer empatija i zdrav razum nalažu da se takve stavri ne rade.

Bojan Pajtić
FOTO: screenshot

Nažalost ljudima bez morala, empatije i zdravog razuma, koji beleže samo lajkove, najvažnije je da opljuju nekoga, pa makar to bili i roditelji koji su izgubili dete. Bitno je samo koliku korist će on, Bojan Pajtić imati od tvita jer i to uskoro počinje da se monetizuje, pa valja nakupiti dovoljno lajkova da bi mu se isplatio profil preko koga pljuje, vređa i demonizuje ljude koji ne dele njegovo mišljenje i viđenje sveta.

nsuzivo.rs

Tagovi:

5 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Anon
06.08.2023 20:44

Auf, ajmo kod uciteljice da ucimo gramatiku i pravopis…

Gost
SNS Uzivo
06.08.2023 20:46

Realno, moguce je da su se prodali za novac, pa u ovoj zemlji kretena se sve moze kupiti novcem, obrazovanje, prijatelji, ljubav, jal da gos’n Vidoje? 🙂

Last edited 3 Meseci Ranije by SNS Uzivo
Gost
Vidoje
07.08.2023 20:18
Odgovori  SNS Uzivo

Samo u ovoj zemlji? 🙂

Gost
Bačkopalančanin
06.08.2023 22:06

Na vašu žalost, sve je istina što slobodni građani Bačke Palanke govore. A vi, šireći neistine o motivima protesta, kao i o tome ko ga organizuje (opozicija nažalost ni ne postoji u Bačkoj Palanci, to ste mogli da istražite vrlo lako), rušite kodeks novinarstva samo kako bi podržali režim AV.

Gost
SNS Uzivo
07.08.2023 12:07

Meni je skandaloznije sta vi pisete nego sto je on rekao, sto bi klinci rekli ludilo mozga! 🙂

Last edited 3 Meseci Ranije by SNS Uzivo

Povezane vesti