Претрага
Претрага
Close this search box.

SPREMITE SE ZA LEDENU KIŠU! Ujutru minus, tokom dana padavine, do vikenda sve hladnije: Detaljna vremenska prognoza

Foto: elements.envato.com

Danas će u Srbiji biti minus u jutarnjim časovima, maksimalna dnevna temperatura 9 stepeni.

Srbija: U utorak dolazi do naoblačenja sa zapada i jugozapada koje će ujutru ponegde usloviti kratkotrajnu ledenu kišu, a tokom dana ređu pojavu slabe kiše, pre svega u južnim i istočnim predelima Srbije. Na zapadu i severu Srbije suvo sa sunčanim intervalima sredinom dana. Vetar slab do umeren jugoistočni, u južnom Banatu ujutru pojačan. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -5°C na jugu do 1°C u Beogradu, a maksimalna od 3°C u Negotinu do 9°C u Loznici. Uveče suvo.

Beograd: U utorak manji porast temperature uz prolazno naoblačenje pre podne, a od sredine dana sunčani intervali. Vetar umeren jugoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura 1°C u centru, a maksimalna do 8°C. Uveče suvo.

Niš: U utorak manji porast temperature uz naoblačenje i moguću slabu, kratkotrajnu kišu. Vetar slab južni i istočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura -2°C, a maksimalna do 6°C. Uveče suvo.

Užički region: U utorak ujutru mraz i moguća kratkotrajna ledena kiša. Pre podne oblačno, a od sredine dana sunčani intervali. Vetar slab južni i istočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -5°C do -2°C, a maksimalna od 5°C do 7°C. Uveče suvo. Na Zlatiboru i Tari porast temperature uz prolazno naoblačenje ujutru i najviše do 5°C na 1000 mnv.

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Vojvodina: U utorak ujutru slab mraz, a tokom dana manji porast temperature uz naoblačenje ujutru sa malom šansom za padavine. U toku dana suvo sa sunčanim intervalima. Vetar umeren jugoistočni, u južnom Banatu ujutru pojačan. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -4°C do -2°C, a maksimalna od 5°C do 7°C. Uveče suvo.

Novi Sad: U utorak manji porast temperature uz prolazno naoblačenje pre podne, a od sredine dana sunčani intervali. Vetar umeren jugoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura -2°C, a maksimalna 7°C. Uveče suvo.

Subotica: U utorak manji porast temperature uz prolazno naoblačenje ujutru sa mogućom kratkotarejnom ledenom kišom, a zatim suvo i sunčani intervali sredinom dana. Vetar umeren jugoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura -3°C, a maksimalna 5°C. Uveče suvo.

Vreme narednih dana:

U sredu naoblačenje sa kišom, a na planinama izanad 1000 mnv sa snegom. Vetar slab južni i jugoistočni, a popodne zapadni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od -1°C do 3°C, a maksimalna od 3°C do 6°C. Uveče kiša, ponegde susnežica.
U četvrtak malo hladnije sa kišom, susnežicom i snegom povremeno. Popodne prestanak padavina na zapadu Srbije. U petak suvo uz manji porast temperature.

mondo

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti