Turistička organizacija Srbije je na vodećem sajmu turizma MITT u Moskvi osvojila prestižnu nagradu za celokupan nastup izlagača, navodi se u saopštenju TOS-a.

U saopštenju navode da sajam MITT ostaje ključni industrijski forum za turističke profesionalce, što dodatno daje važnost činjenici da se nagrada odnosi na ocenu celokupnog nastupa izlagača, organizaciju štanda, predstavljanje turističkih proizvoda i marketinški pristup, a dodeljuje se za sve segmente nastupa.

Na ovogodišnjem predstavljanju turističke ponude poseban akcenat stavljen je na promociju zdravstvenog turizma Srbije, što pokazuje kolika je zainteresovanost vlada na ruskom tržištu o ovom segmentu.

U sklopu predstavljanja turističke privrede i turističkih organizacija iz naše zemlje, održani su brojni sastanci, kao i kontakti sa najtiražnijim medijima poput Komsomoljskaja pravda, National geographic…

Sa preko 1.800 kompanija i 190 destinacija, sajam MITT u Moskvi je ključno mesto za poslovne sastanke u turističkoj industriji. Sajam omogućava izlagačima da na što bolji način predstave svoje turističke potencijale, kao i da ih, prateći svetske trendove, što bolje brendiraju. Na sajmu izlagači stiču pravi osećaj o tome šta privlači turiste iz Rusije, a mogu i značajno povećati potražnju za svojim turističkim destinacijama.

izvor: srbija.travel.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments