Претрага
Претрага
Close this search box.

STIŽE JAKA KOŠAVA, UDARI ĆE BITI I DO 100 KILOMETARA NA SAT! Ovo je detaljna prognoza meteorologa Todorovića do kraja nedelje

Foto: Screenshot NS Uživo Instagram/Arhiva

U prvoj nedelji novembra temperatura će biti u padu, a već sutra počinje da duva i košava, najavljuje meteorolog Nedeljko Todorović. U odnosu na oktobar, prema rečima meteorologa, biće veća količina kiše i vetrovito.

– Temperatura će biti u padu u odnosu na poslednje dane oktobra. Maksimalne temperature biće između 17 i 22 stepena. U petak nas očekuje malo jača kiša po podne, pljuskovi i grmljavina. u četvrtak će biti sunčano, ali vetrovito, počinje košava. I u petak pre podne košava, u nedelju takođe vetrovito. U subotu će biti uglavnom suvo, možda negde na jugozapadu Srbije bude malo kiše, dok se u nedelju očekuje svuda kiša. U prvoj sedmici novembra veća je šansa da bude više padavina na jugozapadu i jugu – ističe Todorović.

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

– Počinju vetrovi, kao što je košava. Već sutra u Beogradu vetrovito, jak vetar. U južnom Banatu sa maksimalnom brzinom 100 kilometra na čas – navodi meteorolog i dodaje da nas u prestonici očekuje topla košava.

Todorović kaže da će pred naoblačenja, kojih će biti svaki četvrti-peti dan u novembru, doći do povećanja vetra, tako da će biti relativno česta pojava vetrovitih dana.

kurir/novosti

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti