Претрага
Претрага
Close this search box.

STIŽE MINI GODIŠNJI ODMOR, A SA NJIM I SPISAK DESTINACIJA ZA PUTOVANJE Ove slobodne dane možete iskoristiti za odlazak u najveće evropske metropole

Foto: Pexels

Do kraja ove godine ostao je još samo jеdan državni praznik koji ćе sе praznovati nеradno – Dan primirja u Prvom svеtskom ratu, a to je dobra prilika da iskoristite slobodne dane i uživate u nekom od mnogobrojnih evropskih gradova.

U specijalnoj ponudi koju nude turističke agencije, možete posetiti Prag, Pariz, Beč, Istanbul, Rim, Amsterdam, Milano, Lisabon, Atinu, Solun i ostale metropole.

U zavisnosti od toga kolikim budžetom raspolažete, možete izabrati autobuski prevoz po ceni od 89 evra ili avionski transport koji možete obezbediti za 389 evra pa naviše.

Iz Turističke agencije “Viva Travel” navode da je potražnja za jesenjim putovanjima velika i da se kapaciteti polako popunjavaju.

Što se tiče “first minut” ponuda, u Rim avionom možete da otputujete na četiri dana za 549 evra. Za nešto jeftinije putovanje možete izabrati Maltu, uz takođe avionski prevoz za 415 evra. Naravno, ukoliko želite da vidite grad boja i prelepa arhitektonska zdanja, zaputite se u Lisabon gde po ceni od 679 evra možete provesti produženi vikend.

Za one koji svoj plan puta isplaniraju u posednjem momentu, u ponudama iz “last minut” asortimana možete otputovati autobusom u Prag i za to izdvojiti 149 evra. Dok Severnu Italiju možete da obiđete po najjeftinijim cenama, a za 5 dana u Trstu, Veroni i Veneciji izdvojite samo 89 evra.

Nakon ovog mini odmora, moraćemo sačekati narednu godinu u kojoj nas očekuje dosta nеradnih dana, tačnije čak šеst praznika koji će moći da se iskoriste za spajanje slobodnih dana za produženi vikend.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti