STIŽE ZIMA: U pojedinim mestima temperatura i do -3

       

Početak nove radne nedelje doneće i značajnu promenu vremena te se na teritoriji čitave zemlje očekuje zahlađenje sa kišom, a ponegde i sa severozapadnim olujnim vetrom.

U ponedeljak nas očekuju nešto niže jutarnje temperature koje će se kretati od 13 stepeni koliko će biti zabeleženo na Paliću, do 15 koliko se očekuje u Beogradu i Kraljevu. Dnevne tempertaure sutra će negde dostizati čak 29. podeok, koliko se očekuje u Negotinu.

Nakon toplog, gotovo letnjeg ponedeljka, stanovnike Srbije očekuje pravi temperaturni šok pošto se na teritoriji čitave zemlje očekuje žuti meteo alarm koji će doneti jako niske temperature, kišu i olujni vetar.

Na Kopaoniku -3, hladno i u gradovima

Ni u gradovima tog jutra neće biti ništa toplije pošto se očekuju temperature uglavnom između 5 i 7 stepeni Celzijusa.

Maksimalna dnevna temperatura u utorak će se kretati do 4 stepena koliko se očekuje na Kopaoniku, do 20 stepeni, koliko je predviđeno za Negotin, u ostalim krajevima zemlje se takođe očekuje hladno vreme sa niskim temperaturama.

Prema najavama RHMZ-a kiša i hladno vreme nas očekuju do četvrtka kada dolazi do poboljšanja, te se do kraja nedelje očekuje pretežno sunčano vreme sa povremenim naoblačenjem koje će biti praćeno kišom.

Autor: Blic.rs

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Arya Stark
24/09/2018 19:49

Tata rekao da nista ne dirate dok se on ne vrati!