Претрага
Претрага
Close this search box.

STIŽU NOVE POGODNOSTI ZA OVE PENZIONERE: Zvanično je potvrđeno

Penzioneri
Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić/Arhiva

U Trsteniku je na sednici Skupštine Opštinske organizacije penzionera izmenjen Pravilnik Fonda solidarnosti pa je iznos beskamatnih kratkoročnih pozajmica za članove Fonda podignut sa dosadašnjih 10.000 na 20.000 dinara a mogu se vraćati u pet mesečnih rata bez kamate.

Kako je kazao predsednik Opštinske organizacije penzionera Trstenik, Branislav Lazarević, penzioneri su usvojili Izveštaj o radu i poslovanju organizacije penzionera u 2023, a razmotrili smo i usvojili i program rada, kao i finansijski plan za 2024 godinu.

Prema rečima Lazarevića, povoljnosti koje članovi ove organizacije mogu koristiti, pored Fonda solidarnosti, su nabavka životnih namirnica, pilećeg mesa, ribe i proizvoda od ribe, na otplatu u tri jednake mesečne rate, kao i nabavka ogreva, drva i uglja, uz povoljne cene i na deset jednakih mesečnih rata.

– Isto tako penzioneri mogu konkurisati za besplatnu rehabilitaciju u banjsko-klimatskim centrima Srbije o trošku PIO Fonda u trajanju od 10 dana. Ove i druge planirane aktivnosti nastavljamo i tokom ove godine – podsetio je Branislav Lazarević.

Espreso/Penzionisani.rs/Vesna Pejčič/

Tagovi:

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Veronika Solcanji
30.04.2024 22:08

Jel to mogu svi. Penzioneri iz svih gradova ili samo iz tog i kako da se prijavi m

Povezane vesti