EPS je najavio da će od 2019. početi da radi novi korisnički centar za potrošače i da će početi uvođenje novog biling sistema sa jasnijim računima za struju.

Direktor za snabdevanje električnom energijom u EPS-u Radovan Stanić, na Sajmu zaštite životne sredine i prirodnih resursa, rekao je da EPS uvek u prvi plan stavlja potrošača.

“Cilj je još bolja i brža komunikacija sa potrošačima i njihovo bolje informisanje uvođenjem novih tehnologija”, naveo je Stanić.

EPS bi naredne godine trebalo i za građane da uvede dostavu računa za struju elektronskim putem, kako bi što više smanjio papirologiju.

Kako je rekao Stanić, EPS će već od Nove godine biti u prilici da omogući novi nivo servisa i jedinstveni pristup reklamacijama i žalbama kupaca.

“Nadam se da ćemo, takođe, u sledećoj godini omogućiti potrošačima uvid u račun na lakši i pouzdaniji način, koji će omogućiti i elektronsko plaćanje”, naveo je on.

EPS je već uveo dostavu računa elektronskim putem za komercijalne kupce, odnosno na mejl adrese, a iduće godine će to omogućiti i potrošačima na zagaratnovanom snabdevanju odnosno građanima.

 

Izvor: Tanjug

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments