Претрага
Претрага
Close this search box.

SUTRA POČINJE PRVI KRUG “UZMI RAČUN I POBEDI”! Ovo bi svi učesnici trebali da znaju: Detaljna pravila, ima i NOVINA!

Foto: Ministartsvo finansija

Prvo izvlačenje nagradne igre “Uzmi račun i pobedi 2024” biće održano sutra od 18 sati uz prenos uživo na prvom programu Radio televizija Srbije.

Građani pravo učešća istvaruju registrovanjem računa putem mobilne aplikacije “Uzmi račun i pobedi”, koju je razvila Poreska uprava Srbije.

– Aplikacija „Uzmi račun i pobedi“ dostupna je u prodavnicama Google Play, Apple i Huawei, a u igri učestvuju računi sa QR kodom koji su izdati na teritoriji Republike Srbije u skladu sa Zakonom o fiskalizaciji, ne stariji od 1. januara 2024, bez obzira na vrednost. Novi krug donosi i jednu novinu za bezgotovinska plaćanja. Unosom u aplikaciju, svaki fiskalni račun dobija jedinstveni alfanumerički kod, a ukoliko je na nalogu zabeležen bezgotovinski način plaćanja (karticom, instant i dr), dobija se i još jedan, dodatni kod. Svi dodeljeni kodovi ravnopravno učestvuju u javnim izvlačenjima – navodi se na sajtu Uzmi račun i pobedi.

U ovom krugu biće dodeljeno deset stanova u Beogradu, ukupne vrednosti od 1,9 miliona evra.

Pet javnih izvlačenja biće održano od 11. maja do 8. juna, u emisiji koja će biti emitovana uživo na prvom programu RTS-a, subotom od 18 časova. U svakom od izvlačenja biće dodeljeno po dva stana u Beogradu.

Foto: Printscreen

Podsetimo, pravo učešća imaju fiskalni računi uneti do 12 časova na dan izvlačenja. Oni računi koji su registrovani nakon toga ili koji nisu izvučeni u emisiju, imaju pravo učešća u narednom izvlačenju.

– U nagradnoj igri Uzmi račun i pobedi 2024 učestvuju svi fiskalni računi sa QR kodom dobijeni za ostvarene kupovine počevši od 1. januara 2024 Fiskalni računi koji su izdati pre ovog datuma, kao i svi fiskalni računi koji su poslati za prethodnu nagradnu igru, nemaju pravo učešća u novom ciklusu. Unos računara moguć je skeniranjem QR koda ili ručnim unosom PFR broja i PFR vremena računa. Za svaki uneti račun dobija se jedinstveni alfanumerički kod, a ukoliko je na nalogu zabeležen bezgotovinski način plaćanja, dobija se dodatni kod. Kod se sastoji od dva, odnosno tri latinična slova, bez dodatnih slovnih znakova i šest brojeva, struktura u obliku „AA(A)000000”. Svi dodeljeni kodovi učestvuju u javnim izvlačenjima.

kurir

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti