Претрага
Претрага
Close this search box.

TRADICIONALNI PRIJEM U AMBASADI AMERIKE Ambasador Hil dočekuje goste sa suprugom, stigao i predsednik Vučić

Foto: Kurir

Tradicionalnim svečanim prijemom u rezidenciji ambasadora SAD-a Kristofera Hila danas se obeležava Dan nezavisnosti Sjedinjenih Američkih Država, 4 juli.

Zvanice dočekuje ambasador Hil sa suprugom Džuli Hil, zamenik ambasadora Džon Ginkel sa suprugom, i vojni ataše Šej sa suprugom, a na prijem je stigao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Među zvanicama su i Miloš Vučević, predsednik Vlade Srbije, ministar finansija Siniša Mali, ministar trgovine Tomislav Momirović, ministar odbrane Bratislav Gašić, ministar unutrašnjih poslova i lider SPS-a, Ivica Dačić, ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić, ministar spoljnih poslova Marko Ðurić.

Došli su i nekadašnji ministar odbrane Dragan Šutanovac, bivši ministar Zoran Ðorđević.

Gosti su i Vladimir Orlić, direktor BIA, a stigli su i Slavica Ðukić Dejanović, ministarka prosvete i Usame Zukorlić, ministar bez portfelja i lider SPP.

Prijemu prisustvuje i predsednik Skupštine grada Beograda Nikola Nikodijević.

kurir

Tagovi:

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
ljiljana
02.07.2024 21:58

Ovaj izdajnik može da ide po stranim ambasadama i da poklanja Srbiju kao da mu je dedovina,a kritikuje opoziciju UZAS!

Gost
Miodrag Ostojić
04.07.2024 01:11

Uvek je zanimljivo slušati zvanične predstavnike stranih država, u ovom slučaju, Sjedinjenih Američkih Država, dok pričaju o prethodnim predsednicima. A koga bi drugog citirali, ako se zna da su i aktuelni predsednik i protivkandidat, takve političke i moralne gromade da prosto čovek ne zna odakle pre da krene sa činjenicama: Žozef Bajden Junior, za vreme njegove administracije država i građani prezaduženi nacionalnim dugom, ne može da se prebroji tačno koliko triliona, ali se zna da je on sam uspeo da napravi veći dug nego prethodna tri predsednika zajedno. U Vrhovnom Sudu, se nalazi sudija koja, slučajno ili ne, pedofilima gleda… Učitaj još »

Last edited 20 Dana Ranije by Miodrag Ostojić

Povezane vesti

Претрага