Nakon svežijeg jutra i moguće kratkotrajne magle na putevima duž kotlina i rečnih tokova vozače će tokom dana pratiti pretežno sunčano vreme i povoljni uslovi za vožnju.

Saobraćaj je umerenog intenziteta i na naplatnim stanicama se prolazi bez zadržavanja vozila, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Nema dužih zadržavanja ni na putničkim terminalima na graničnim prelazima, dok kamioni na izlazu iz zemlje na Batrovcima i Kelebiji čekaju četiri sata, na Horgošu tri sata, na prelazima Šid i Bačka Palanka sat vremena.

Radovi na više deonica, izmenjen režim saobraćaja

Putevi Srbije saopštili su jutros da se na više deonica obavljaju radovi, zbog čega je izmenjen režim saobraćaja.

Na auto-putu E-75, petlja “Niš jug” – petlja “Merošina” obavljaju se radovi na sanaciji kolovoza do 21. septembra.

U zoni radova za saobraćaj je zatvorena desna kolovozna traka, smer Niš – Leskovac, dok se saobraćaj odvija dvosmerno levom kolovoznom trakom.

Na auto-putu E-70, Kuzmin – Sremska Mitrovica, u smeru ka Beogradu, traju radovi na obeležavanju kolovoza.

Radovi se izvode u pokretu, naizmenično u sve tri saobraćajne trake, a saobraćaj se odvija slobodnom saobraćajnom trakom.

Na putu Kneževići – Bela Zemlja – Užice obavljaju se radovi u tunelu Surduk (tunel br.34), uz naizmenično propuštanje vozila.

Na putu Neštin – Rakovac – radovi na putnom objektu (propustu), saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila na izvedenoj devijaciji.

Na putu Markovac – Aranđelovac, traju radovi na popravci mosta preko reke Misače. Saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila, uz upotrebu semafora. Alternativni putni pravac: Mladenovac – Belosavci – kružni tok u Krćevcu – Aranđelovac.

Izvor: Tanjug

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments