Претрага
Претрага
Close this search box.

UŽIVO, 6. DAN POTRAGE ZA MALENOM DANKOM: Istraga ulazi u kritičnu fazu, evo šta je potrebno da se slučaj ne “OHLADI” (FOTO)

FOTO: DRUSTVENE MREZE

Danka Ilić (2) nestala je u utorak, 26. marta, u Banjskom polju kod Bora i njena sudbina je od tada nepoznata. Potraga za njom danas ulazi u šesti dan.

Međutim, iako policija od prvog dana ulaže sve napore i resurse u pronalazak dvogodišnje devojčice, postoji opasnost od toga da se slučaj s protokom vremena “ohladi”.

.
FOTO: MUP, TANJUG/RADE PRELIĆ / RINGIER

U slučaju da se to dogodi, postaće progresivno teže da se narednih dana pronađu ključni dokazi koji bi otkrili sudbinu Danke Ilić.

Upravo zbog toga policija svakodnevno ispituje Miloša Ilića i njegovu suprugu Ivanu – oca i majku nestale devojčice – kako bi u njihovim iskazima uspela da nađe neki novi, ključni trag, koji su možda prethodno prevideli..

Takođe se s nestrpljenjem očekuju forenzički nalazi mobilnog telefona majke Danke Ilić, kao i baznih stanica i kamera za video-nadzor, budući da se u nedostatku konkretnih tragova otvaraju brojne sumnje o tome šta se desilo devojčici. Neke od njih su da je možda upala u obližnji kanal dug 4,5 kilometara, a koji su policija i vatrogasci pregledali, kao i otmica.

Međutim, iako postoji bojazan, još uvek nema odgovora na pitanje koji bi bio motiv eventualne otmice dvogodišnjeg deteta.

Šta dosad znamo o nestaloj Danki Ilić

  • Ivana Ilić, majka nestale Danke Ilić, peti put bila u policijskoj stanici
  • U policiji se juče saslušan i Miloš Ilić, otac nestale devojčice
  • Inspektori iz Beograda stigli u Banjsko polje
  • Policija vodila majku Danke Ilić na mesto gde je dete nestalo da bi uradili rekonstrukciju kretanja

Najnovije vesti o potrazi za Dankom Ilić čitajte tokom celog dana na sajtu “Blica”.

Oglasili se ujak i deda

– Dođe nam da umremo, ne znamo već pet dana gde je naša Danka. Mojoj ženi je pozlilo od stresa, ne znamo više šta da radimo! – kaže za “Blic” sa teskobom u glasu Milan Ilić, deda nestale Danke.

Povodom agonije kroz koju prolazi porodica Danke Ilić za “Blic” se oglasio i njen ujak Stefan Dragomirović.

Roditelji iz Banjskog Polja u strahu

Cela Srbija sa nestrpljenjem iščekuje da devojčica bude pronađena živa i zdrava, a meštanima Banjskog Polja srce se steže kada se prisete utorka. Najbolnije je onima koji imaju decu.

Blic.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti