Претрага
Претрага
Close this search box.

VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA GRAĐANE: Pojačano prisustvo vojne policije širom Srbije

Foto: Ministarstvo odbrane

Pojačano je prisustvo patrola vojne policije na trgovima, parkovima i ulicama većih gradova, tržnim centrima, železničkim stanicama, Beogradskom sajmu i drugim prometnim mestima, a na osnovu zaključaka Saveta za nacionalnu bezbednost, saopštilo je danas Ministarstvo odbrane (MOD).

Vojska Srbije, zajedno sa Ministarstvom unutrašnjih poslova i bezbednosnim službama, preduzima mere opreza i preventivne radnje za povećanje bezbednosti građana, objekata i institucija Republike Srbije, navodi se u saopštenju MOD-a.

Dodaje se da je iz tog razloga, prisustvo vojne policije u većim gradovima u Srbiji pojačano, posebno na trgovima, parkovima i ulicama većih gradova, tržnim centrima, železničkim stanicama, Beogradskom sajmu i drugim prometnim mestima.

– Sigurnost i bezbednost građana je prioritet, a Vojska Srbije ostaje spremna da, u skladu sa Ustavom, zakonom i odlukama državnog rukovodstva, angažuje svoje snage i sredstva i zajedno sa drugim snagama bezbednosti osigura miran san svih građana Republike Srbije – zaključuje se u saopštenju.

Tanjug

Tagovi:

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
SNS Uzivo
26.03.2024 13:04

Ne rade oni ovo za bezbednost gradjana, vlast je upropastila vojsku i policiju, to su SNS debili koji vola ne znaju da ubodu, ovo je pretnja svima koji smo pritiv ove degenerisane vlasti… 🙂

Last edited 21 Dana Ranije by SNS Uzivo

Povezane vesti