Veći broj čarter letova do turskih letovališta

       

Er Srbija, nacionalna avio-kompanija realizovaće 17 letova za Antaliju i dva za Bodrum do kraja jula, dok je za avgust planirano 20 letova do Antalije i tri do Bodruma.

Ukupno je planirano da se do ovih najpopularnijih destinacija na turskoj obali u čarter saobraćaju obavi 55 rotacija, odnosno 110 letova do kraja tekuće letnje sezone.

Sa druge strane, broj letnjih čarter letova povećava se od nedelje do nedelje, imajući u vidu povećanu tražnju, navodi se u saopštenju.

“Izuzetno nas raduje činjenica da je letnji čarter saobraćaj zaživeo u određenoj meri, čak i u ovakvoj sezoni kada su prisutna ograničenja u putovanjima usled pandemije korona virusa. Uvereni smo da je veliko interesovanje putnika za letovanje u Turskoj zbog toga što ta zemlja nije uvela ograničenja u putovanjima za naše državljane. Takođe, postoji kontinuirana dobra saradnju sa našim partnerima iz turističkih agencija, koja je ključni element uspeha ovog projekta”, izjavio je Boško Rupić, viši menadžer agentske i korporativne prodaje u Er Srbiji.

Sezona čarter letova do najpoznatijih turskih letovališta nastaviće se i u septembru, kada će Er Srbija obaviti još 12 letova za Antaliju i jedan ka Bodrumu, čime će omogućiti putnicima da i pored svih otežavajućih okolnosti otputuju na odmor.

Svi letovi za Tursku se obavljaju avionima boing B737 i erbas A319 sa po 144 sedišta, dodaje se u saopštenju.

Izvor: Tanjug

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments