Претрага
Претрага
Close this search box.

Voditeljka rasturila đilasovca: Strani posmatrači, na koje se pozivate, ujutru pričaju jedno, popodne drugo (VIDEO)

Copyright printscreen

Minja Miletić, autor i voditeljka emisije “Direktno sa Minjom Miletić” na televiziji Euronjuz razotkrila pravu isitinu u intervjuu sa Đilasovim kandidatom za gradonačelnika.

Tokom gostovanja Vladimira Obradovića na pomenutoj televiziji, bilo je reči i o tvrdnjama opozicije kako su navodno izbori pokradeni i o stranim posmatračima.

– Opozicija je na ovim izborima imala manje primedbi na izborni proces nego 2022. a ni evroposlanici nisu imali primedbi, a vi ste od građana tražili da vam šalju dokaze o krađi izbora… – upitala je voditeljka Minja Miletić, na šta je đilasovac Obradović odgovorio:

– Ne stoji Vam to da evropski posmatrači nisu imali primedbi.

Voditeljka nije ostala dužna, pa je nastavila:

– Stoji, ja sam proveravala! Stefan Šenah ni u jednom zapisniku kog je potpisao nije zabeležio nepravilnosti, tek posle je pričao o nekim nepravilnostima ali nije zvanično zabeležio nijednu!

Obradović je zatim pokušao sa suludim odgovorima, ali uzalud.

– To je kao da vas pokradu ujutro a vi odete popodne u policiju a policija vas pita ‘zašto ste tek sad došli’. Zar je bitno kad prijavite, suština je da se dogodila krađa – rekao je Obradović.

– Pa nije, ovo je kao da ujutru ustanovite da krađe nije bilo, a popodne odete i kažete da ipak jeste bilo krađe! – zaključila je Miletić i time rasturila laži đilasovske opozicije.

24sedam.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti