Претрага
Претрага
Close this search box.

VOJSKA SRBIJE OTVORILA VELIKI KONKURS, POSLA NA PRETEK: Ovde možete da se PRIJAVITE za neka od najpoželjnijih CIVILNIH zanimanja!

Foto: Ministarstvo odbrane/Arhiva

Javni konkursi za prijem lica iz građanstva u radni odnos u Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije u svojstvu civilnih lica objavljeni su na veb-sajtovima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije i u magazinu „Odbrana“.

Konkursima je obuhvaćeno više od 180 radnih mesta različitih obrazovnih profila, od viših istraživača i vodećih tehničkih saradnika, preko farmaceuta, psihologa, tehnologa, avio-mehaničara, mehaničara, električara, limara, bravara, vozača, blagajnika i montera, molera-farbara i drugih.

Oglašena radna mesta su u jedinicama Kopnene vojske i Komande za obuku, u Centralnoj logističkoj bazi, Tehničkom opitnom centru, Brigadi veze, Vojnoj akademiji i Vojnoj gimnaziji — u Bačkoj Topoli, Beogradu, Valjevu, Zaječaru, Zrenjaninu, Kragujevcu, Loznici, Nikincima, Nišu, Novom Sadu, Pančevu, Prokuplju, Ralji, Smederevskoj Palanci, Sremskoj Mitrovici, Somboru, Čačku i Šapcu.

Mogu konkurisati državljani Republike Srbije koji su zdravstveno i psihofizički sposobni za rad u Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije, koji imaju odgovarajuću stručnu spremu, kojima ranije nije prestajao radni odnos u državnom organu zbog teže povrede dužnosti, koji nisu osuđivani na kaznu zatvora dužu od šest meseci i protiv kojih se ne vodi krivični postupak. Konkursi su otvoreni do kraja maja.

Informacije o izbornom postupku, načinu prijave i kontakt-podacima lica zaduženih za davanje dodatnih obaveštenja u vezi s konkursima mogu se naći na sajtu Ministarstva odbrane na sledećim linkovima:

Javni konkurs za prijem lica iz građanstva u svojstvu civilnih lica u Kopnenu vojsku

Javni konkurs za prijem lica iz građanstva u svojstvu civilnih lica u Centralnu logističku bazu

Javni konkurs za prijem lica iz građanstva u svojstvu civilnog lica u Banatsku brigadu

Javni konkurs za prijem lica iz građanstva u svojstvu civilnih lica u Tehnički opitni centar

Javni konkurs za prijem lica iz građanstva u svojstvu civilnih lica u Upravu za telekomunikacije i informatiku

Javni konkurs za prijem lica u svojstvu vojnih službenika i vojnih nameštenika u radni odnos u Kopnenu vojsku

Javni konkurs za popunu radnih mesta u Vojnoj gimnaziji i Vojnoj akademiji prijemom lica iz građanstva u svojstvu vojnih službenika i nameštenika

Kurir.rs/Preneo: D. P.

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti