Претрага
Претрага
Close this search box.

Vučević čestitao Andreju Drobnjakoviću, učeniku koji je osvojio 5 zlatnih medalja: Srbija ponosna na mlade talente (FOTO/VIDEO)

FOTO: TANJUG/ VLADA REPUBLIKE SRBIJE/ SLOBODAN MILJEVIĆ/ bs

Premijer je poželeo Andreju da ponovi uspeh i u julu na Evropskoj olimpijadi iz fizike u Gruziji i Svetskoj olimpijadi iz fizike u Iranu

Premijer Srbije Miloš Vučević primio je danas učenika Matematičke gimnazije Andreja Drobnjakovića, koji je na Međunarodnoj “Stemko” olimpijadi u Singapuru osvojio pet zlatnih medalja i tom prilikom poručio da je Srbija ponosna na svoje mlade talente i da će učiniti sve da im obezbedi još bolje uslove za učenje, rad i rezultate na domaćim i svetskim takmičenjima.

– Država Srbija će zbog Andreja i ostale brojne i talentovane dece, koja beleže izuzetne rezultate i ponosno predstavljaju Srbiju u celom svetu, biti njihova još jača podrška – kazao je Vučević.

FOTO: TANJUG/ VLADA REPUBLIKE SRBIJE/ SLOBODAN MILJEVIĆ/ bs

Čestitajući Andreju, premijer je naglasio da su zlatne medalje iz fizike, hemije, biologije, matematike i inženjerstva na ponos cele Srbije i njenih građana.

Vučević je Drobnjakoviću poželeo da ponovi uspeh i u julu na Evropskoj olimpijadi iz fizike u Gruziji i Svetskoj olimpijadi iz fizike u Iranu.

Pored medalja i pehara koje je Drobnjaković osvojio u Singapuru, premijer je Andreju uručio lični poklon – telefon “Ajfon”.

FOTO: TANJUG/ VLADA REPUBLIKE SRBIJE/ SLOBODAN MILJEVIĆ/ bs

24sedam.rs

Tagovi:

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Nikola
25.06.2024 16:49

Zašto dečko ne dobije neke pare da mu se pomogne u daljem napredovanju već preCednik daje pare za donosioca medalje sa OI?

Gost
lola
25.06.2024 19:40

nisu mu objasnili da se kod ovog na kanbe be seda

Povezane vesti

Претрага