Претрага
Претрага
Close this search box.

ZA OVAJ POSAO OD DRŽAVE MOŽETE DOBITI I DO 400.000 €: Rok za prijavu za bespovratna sredstva produžen, evo ko može da aplicira

Foto: elements.envato.com

Do 15. marta, umesto do kraja februara, moći će da se podnesu prijave za treći javni poziv za utvrđivanje prava na korišćenje bespovratnih sredstava u okviru Projekta konkurentne poljoprivrede Srbije, poznatijeg kao 50:40:10.

– U poteklih nekoliko dana, detektovali smo poteškoće prilikom ulaska na softversko rešenje (aplikaciju) za podnošenje prijava za Treći javni poziv, koja se nalazi na sajtu Projekta konkurentne poljoprivrede Srbije (www.scap.rs). Upravo radimo na otklanjanju svih uzroka poteškoća, i nadamo se brzoj normalizaciji pristupa aplikaciji, a time i podnošenja prijava – navodi se na sajtu Projekta konkurentne poljoprivrede.

U skladu sa uslovima javnog poziva, ali i novonastalom situacijom, podnošenje prijava za treći javni poziv koje je omogućeno do 29. februara, biće produženo za vremenski period od 15 dana, odnosno biće omogućeno do petka, 15. marta, stoji na sajtu.

Poziv je namenjen agregatorima, to jest preduzetnicima, privrednim društvima i zemljoradničkim zadrugama koje se bave otkupom proizvoda primarnih poljoprivrednih proizvođača, skladištenjem, doradom, preradom i plasmanom na tržište…

Ukupna vrednost ovog poziva je 750 miliona dinara, a vrednosti investicija za korisnike mogu iznositi od 25.000 do 400.000 evra. Od toga je bespovratno od 12.500 do 200.000 evra.

kurir.rs/agrosmart.net

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti