Foto: WinFuture.de

Huaveijeva (Huawei) ćerka firma Honor, najavila je svoj novi mobilni telefon Honor 10. Ovaj proizvođač, zamišljen je kao brend koji tržištu nudi kvalitetne, moderne uređaje, solidnih performansi i pristupačnih cena.

Honor 10 predstavljaće sam vrh ponude, što potvrđuju njegov dizajn i karakteristike inspirisane impresivnim Huaveji (Huawei) P20 telefonom. Ispod LCD ekrana dijagonale 5.84 inča, nalazi se brzi i precizni čitač otiska prista. Na obodu uređaja nalazi se novi USB C konektor za brzo punjenje baterije i razmenu podataka sa ručunarima.

Foto: Honor

Leđa Honora 10 napravljena su od stakla, a pored logotipa proizvođača i zanimljivih boja koje krase Honor, na poleđini telefona se nalaze se dva senzora od 24 i 16 megapiksela. Prednja “selfi” kamera opremljena je senzorom od 24 megapiksela, što obećava odličan kvalitet fotografije, čak i u uslovima slabe svetlosti.

“Mozak” Honora 10 čini pouzdani Kirin 970 čip, koji se nalazi u Huawei Mate 10 Pro, P20 i View 10 uređajima.

Honor 10 prvobitno će se ponuditi kupcima u Kini po ceni od 414 USD za verziju od 6GB RAM-a i 64GB interne memorije, dok će verzija o 128 GB koštati 478 USD. Cene za Evropsko tržište trenutno nisu poznate.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments