Foto: NDTV Gadgets

Novi Samsungov telefon, naslednik popularnog Galaxy S8 modela, uskoro bi trebalo da bude predstavljen javnosti.

Ovaj konkurent iPhone-u, već godinama je izbor mnogih koji favorizuju slobodu personalizacije koju Android platforma nudi svojim korisnicima. Na svakih godinu dana, Samsung svoj najpoularniji model osvežava kozmetički, ali i tehnički, u cilju boljih i konkurentnijih performansi.

Foto: XDA

Na poznatom XDA Developers forumu, osvanule su prve nezvanične fotografije novog S9 modela. Sudeći prema onome što možemo da vidimo, S9 se dizajnerski ne razlikuje previše u odnosu na svog prethodnika. Kamera, senzor za merenje pritiska, kao i senzor za detekciju otiska prsta, ostaju na istim pozicijama. Kao i kod S8, celu prednju površinu novog modela, zauzimaće fantastični OLED displej.

Da li je telefon sa fotografija objavljenih na XDA zaista verodostojan predstavnik budućeg Samsungovog S9 videćemo na proleće, kada će ovaj model zvanično biti predstavljen.

Sličan problem sa nezvaničnim fotografijama modela koji još nisu predstavljeni javnosti, imala je i kompanija Epl, kada se na internetu pojavio niz fotografija modela Iphone X. Da stvar bude još gora, pojedini mediji su došli u posed šifri koje su im omogućile da pre svih iskuse novitete operativnog sistema iOS 11.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments