Xiaomi se trudi da poboljša dostupnost svojih uređaja na evropskom tržištu. Mobilni telefoni ove kompanije poznati su po dobrim performansama i pristupačnoj ceni.

Iako su mnogi bili skeptični kada je u pitanju kvalitet izrade i pouzdanost uređaja, telefoni kompanije Xiaomi pokazali su se kao vrlo stabilni i kvalitetni.

Ovaj proizvođač danas ima saradnju sa preko sto drugih kineskih kompanija. Zajedno sa svojim partnerima, Xiaomi proizvodi pametne sportske narukvice i pametne cipele. Cilj ovog kineskog proizvođača jeste da postane sinonim za pristupačne, moderne i kvalitetne uređaje u Evropi.

Prema rečima zaposlenih u upravi ove kompanije, Xiaomi beleži odličnu prodaju i veliku potražnju u Nemačkoj, Italiji i Španiji. Štaviše, Španija će biti država u kojoj će Xiaomi investirati kako bi zadovoljio zahteve tržišta.

Prvobitno, ovaj proizvođač beležio je uspeh na tržištima u razvoju i zemljama sa manjom kupovnom moći. Danas, Xiaomi je u svoju ponudu uvrstio i tzv. premium pametne telefone, ali po ceni koja je daleko niža od konkurenata kao što su Apple, Samsung, pa čak i Huawei.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments