Foto: JKP "Tržnica"

U prostorijama JKP “Tržnica” 25. novembra održaće se javna licitacija za davanje u rezervaciju mesta za prodaju jelki na Ribljoj i Limanskoj pijaci. 

Licitacija će početi u 10 časova u prostorijama u ulici Žike Popovića broj 4. Zainteresovani prodavci se za dodatna pitanja mogu obratiti Službi za komercijalne poslove, kao i na telefon 021/480 85 18, svakog radnog dana od 08 do 14 časova ili putem sajta JKP “Tržnica”.

Kako nam se bliže praznici, a oko nas grad polako počinje da sija novogodišnjim svetlima, sigurno ste razmišljali o kićenju jelke u vašim domovima. Ovaj lepi običaj postoji svuda u svetu i asocira na radost, naročito najmlađih ukućana. Tržište prirodnog, kao i veštačkog zimzelenog drveća u ovo doba godine izuzetno je bogato i raznovrsno.

Prirodna jelka u dom unosi svežinu i miris prirode, što nije slučaj sa plastičnim. Prednosti jelke sa busenom su u tome što kada prođu praznici možete da ih zasadite u dvorištu kuće, a ukoliko nemate dvorište JKP “Gradsko zelenilo” će to učiniti za vas.

Kako saznaje naš portal JKP “Gradsko zelenilo” će uoči praznika organizovati prodaju jelki sa busenom na više lokacija u gradu.

Autor: Mirjana Mažić

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments